Dnevi slovenskega turizma so osrednji strokovni dogodek v turizmu. 

Dogodek DST je organiziran v skladu s strateško usmeritvijo krepitve povezovanja pri razvoju in trženju slovenskega turizma z vsemi večjimi partnerskimi ustanovami s področja turizma v Sloveniji: Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Slovensko turistično organizacijo, Turistično zvezo Slovenije, Turistično-gostinsko zbornico Slovenije, Sekcijo za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, Zbornico gorskih centrov – GZS, Združenjem turističnih agencij Slovenije, Skupnostjo slovenskih naravnih zdravilišč, Zavodom – Kongresno-turističnim uradom, Društvom turističnih novinarjev Slovenije, Pohodništvo in kolesarjenje GIZ in drugimi.

V okviru DST se zvrstijo pomembni dogodki, kot so plenarni del DST s podelitvijo najvišjih priznanj v turizmu, Gostinsko turistični zbor, prireditev Moja dežela – lepa in gostoljubna in Slovenski turistični forum.

Naslednji Dnevi slovenskega turizma bodo od 11. do 13. novembra 2019 v Union hotelu. 

Ste bili z nami na Dnevih slovenskega turizma 2018 v Portorožu? Oglejte si fotogalerijo.

Odkrijte nove poslovne priložnosti!

Preverite še druge poslovne dogodke, ki jih organizira ali se jih udeležuje STO.Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji