Nova inspirativna zgodba z Janjo Garnbret

Objavljeno: 24.3.2023

Nazaj na novice

Nova inspirativna zgodba z Janjo Garnbret

Na portalu www.slovenia.info je objavljena nova zgodba z ambasadorko slovenskega turizma, Janjo Garnbret. Tokrat s prijateljico Tjašo Slemenšek odkriva lepote Koroške, kjer je Janja odraščala.

Nova inspirativna zgodba z Janjo Garnbret

Nova inspirativna zgodba z Janjo Garnbret in njeno najboljšo prijateljico Tjašo Slemenšek, bralca popelje na Koroško, v kraje, kjer je Janja preživela svoje otroštvo. Zgodba z ambasadorko slovenskega turizma, v kateri razkrije podrobnosti njenega dolgoletnega prijateljstva, je nastala preteklo jesen, odstira pa vpogled v številne znamenitosti in doživetja, ki jih bralec lahko doživi v njenem domačem okolišu. 

Najboljši prijateljici se med drugim spustita po jeklenici Olimpline na Navrškem vrhu, kjer je Janja lansko pomlad posadila 200 dreves macesna in divje češnje, da bi izničila ogljični odtis, ki ga je v olimpijski sezoni ustvarila s potovanji na tekmovanja. Prenočili sta v Radljah ob Dravi, v glampingu Green Resort, naslednji dan pa obiskali še Slovenj Gradec

Zgodba je na portalu objavljena v šestih tujih jezikih, preberete pa si jo lahko na spodnji povezavi. 

Preberi zgodbo

Vabljeni tudi k prebiranju zgodbe z Janjo Garnbret in Ano Roš, ki je bila objavljena preteklo jesen.

Preberi zgodbo

Slovenska turistična organizacija (STO) je lansko leto sklenila partnerstvo z Janjo Garnbret, najboljšo plezalko na svetu in dobitnico zlate olimpijske medalje, ter tako okrepila že do sedaj zelo uspešno sodelovanje z globalno prepoznavnimi slovenskimi športniki na področju promocije Slovenije kot destinacije za odlična aktivna doživetja in dežele vrhunskih športnikov. 

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji