Slovenija kot destinacija za 5* doživetja na osrednjem dogodku združenja USTOA

Objavljeno: 28.11.2018

Nazaj na novice

Slovenija kot destinacija za 5* doživetja na osrednjem dogodku združenja USTOA

V tem tednu, med 27. in 30. novembrom, se je Slovenska turistična organizacija (STO) udeležila letnega osrednjega dogodka ameriškega združenja organizatorjev potovanj USTOA (United States Tour Operators Association) Conference and Marketplace, ki je tokrat potekal v Phoenixu.

Slovenija kot destinacija za 5* doživetja na osrednjem dogodku združenja USTOA

USTOA je organizacija, ki združuje največje ameriške organizatorje potovanj ter turistične ponudnike z vsega sveta in deluje že od leta 1972. Na letošnjem osrednjem dogodku se je predstavila tudi Slovenija.

STO je skupaj z udeleženimi slovenskimi turističnimi agencijami (Kompas, Palma, Happy Tours) v sklopu programa konference za najpomembnejše ameriške organizatorje potovanj gostila zajtrk z okusi Slovenije in predstavitvijo naše butične, zelene destinacije za petzvezdična doživetja.

V nadaljevanju programa so bili izvedeni tudi individualni sestanki s ključnimi organizatorji potovanj, ki v svojih programih že ponujajo raznoliko ponudbo Slovenije ali pa jo želijo vključiti.

Konferenčni del dogodka je pokazal, da ameriški organizatorji potovanj beležijo pozitivne trende rasti prodaje njihovih paketov in tudi za prihodnje leto vsi pričakujejo rast prodaje ter napovedujejo povečan interes za destinacije izven največjih svetovnih turističnih atrakcij.

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji