Slovenija na največji svetovni globalni borzi World Travel Market London 2017

Objavljeno: 26.10.2017

Nazaj na novice

Slovenija na največji svetovni globalni borzi World Travel Market London 2017

Tudi letos se bo Slovenija predstavila na WTM London, vodilni borzi turistične industrije, ki bo v britanski prestolnici potekala od 6. do 8. novembra.

Slovenija na največji svetovni globalni borzi World Travel Market London 2017

Slovenija se bo letos predstavila na odlični lokaciji, na kar 176,5 m2, sodelovalo pa bo 35 slovenskih podjetij, kar je 12 več kot lani. 


Partner nastopa je Radovljica (kultura & čebelarstvo), sodelujejo pa še naslednje destinacije in slovenska podjetja: 

ABC rent a car in turizem, Adria Airways, Alpinum hoteli, Bohinj Eko Hotel, Fabula, Giz Golf, Happy Tours, Hit Alpinea Kranjska Gora, Hotel Aleksander Rogaška, Hotel Atlantida Rogaška, Hotel Park Urban&Green, Istrabenz turizem, JZ Ljubljanski grad, Kobilarna Lipica, Kompas, Konzorcij Slovenia Green, M tours, Medical Center Rogaška, Palma, Promet T&T, Park Postojnska jama, Razvojna agencija Sora, Sava Turizem, Terme Olimia, Terme Resort – Rimske terme, Thermana Laško, Turizem Bled, Turizem in kultura Radovljica, Turizem Ljubljana, Turizem Kranjska Gora (Julijske Alpe), Union hoteli, Zavod za kulturo Bled, Zavod za turizem Maribor – Pohorje, Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia, Žičnice Vogel Bohinj.

 

V lanskem letu je WTM London obiskalo 51.000 udeležencev, kar je 6 % več v primerjavi z 2015, 5.000 razstavljavcev iz 185 držav, vsako leto pa se na borzi vzpostavi več kot 300.000 novih poslovnih stikov.

WTM London je vodilna borza turistične industrije, saj zagotavlja edinstveno priložnost za srečanja, mreženje, pogajanja ter sklepanje poslov na enem mestu. Vsem udeležencem so zagotovljene odlične priložnosti za poglobitev obstoječih in pridobitev novih poslovnih kontaktov. 

Vsako leto se na WTM-u London odvija bogat spremljevalni program.

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji