Milijoni bralcev o doživetjih v Sloveniji

Objavljeno: 26.10.2017

Nazaj na novice

Milijoni bralcev o doživetjih v Sloveniji

Obedovanje, vino in pohodništvo v Sloveniji, ki je veliko več kot domovina Melanie Trump: s takim podnaslovom je svoje doživljanje naše dežele opisal ameriški novinar, ki je Slovenijo obiskal na začetku oktobra. Njegov članek je objavil New York Post, katerega doseg se meri v milijonih.

Milijoni bralcev o doživetjih v Sloveniji

Eden najstarejših ameriških časnikov ima eno največjih naklad in dosegov v ZDA. Vsakodnevno ga natisnejo v okrog pol milijona izvodih, ki jih prebira 1.1 milijona bralcev. Še večji doseg ima v svoji spletni različici nypost.com, in sicer kar 49.2 milijona edinstvenih obiskovalcev.

Ameriški novinar Zachary Kussin je Slovenijo obiskal v okviru študijskih tur, ki jih Slovenska turistična organizacija pripravlja v sodelovanju z različnimi deležniki slovenskega turizma, saj so odličen način za njegovo promocijo. Pri nas je preživel pet dni, svoje popotovanje pa strnil v članku s pomenljivim naslovom TAKE IT SLO!. V njem je opisal kulinarična in vinska doživetja ter svoje potepanje po različnih znamenitostih Slovenije. »S svojimi naravnimi čudesi, neverjetno zbirko hrane, izvrstnega vina in novimi hoteli … je veliko več kot le domovina ameriške prve dame,« je med drugim strnil svoje vtise.

Taki prispevki so izjemna promocija Slovenije, saj prinašajo avtentično doživetje skozi oči resničnega popotnika. Vrednost objave v tiskani in spletni verziji, merjena z vrednostjo plačljivega oglasnega prostora, je okrog 150.000 dolarjev, medtem ko je piarovska 450.000 dolarjev.

Vabljeni k branju članka na: http://nypost.com/2017/10/23/the-secret-beauty-of-melania-trumps-homeland/

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji