ENSPA konferenca, tokrat v Radencih

Objavljeno: 13.10.2017

Nazaj na novice

ENSPA konferenca, tokrat v Radencih

ENSPA konferenca bo letos potekala 16. novembra v Radencih. Gre za dogodek izmenjave znanj največjih srednje-evropskih strokovnjakov s področja zdravilišč in wellness ponudbe.

ENSPA konferenca, tokrat v Radencih

Evropska zdravilišča že dolgo niso več namenjena le zdravljenju in omejevanju bolečine, temveč tudi dobremu počutju in preprečevanju bolezni. Tega se dobro zavedajo tudi institucije s področja zdraviliške in wellness ponudbe v Srednji Evropi, ki se bodo že šestič zbrale na ENSPA konferenci. Konferenca, najpomembnejši dogodek z omenjenih področij, bo sredi novembra potekala v Zdravilišču Radenci.

Na ENSPA, The European Natural Spa & Wellness Conference, bodo strokovnjaki predstavili področja balneologije, termalizma, rehabilitacije, hidroterapije in raziskav  v zdraviliški dejavnosti. Sodelovali bodo eksperti iz marsikaterih vodilnih institucij, kot so FEMTEC, ESPA, Wellness Hotels & Resorts, GWI, če naštejemo samo nekatere. Konferenco bo s pozdravnim govorom otvoril slovenski Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, Zdravko Počivalšek.

Namen srečanja je ponuditi poseben vpogled v obširno evropsko ponudbo naravnih zdravilišč in zdravilnih učinkov njihovih termalnih vod. Želja organizatorjev pa je, da konferenca omogoči prenašanje znanja, primerov dobre prakse in novih idej med strokovnjaki in zaposlenimi v zdraviliščih.

Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč, ki združuje 15 slovenskih naravnih zdravilišč, pa želi s tem mednarodnim dogodkom tudi obeležiti svojo 60. obletnico delovanja in prisotnosti med najboljšimi evropskimi ponudniki zdraviliških storitev.

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji