Slovenski razstavni prostor med 10 najboljših

Objavljeno: 11.8.2017

Nazaj na novice

Slovenski razstavni prostor med 10 najboljših

Od 4. do 6. avgusta 2017 se je v kitajskem mestu Xi`an odvil mednarodni turistični sejem Xi`an Silk Road International Tourism Expo (XSRITE) 2017. Slovenski predstavitveni prostor je bil razglašen za eno od desetih najbolj priljubljenih in ena od petih najbolje organiziranih stojnic na dogodku.

Slovenski razstavni prostor med 10 najboljših

Z namenom predstavitve turistične ponudbe Slovenije in Maribora so se sejma udeležili predstavniki Mestne občine Maribor, SHS Aviation, FlyVLM, HIT d.d. in Zavoda za turizem Maribor – Pohorje.

Rdeča nit slovenske in mariborske predstavitve sta bili konkurenčna ponudba na področju organizacije športnih dogodkov in vino kot avtentični slovenski produkt z edinstveno zgodbo o najstarejši trti na svetu. Skladno s tem je predstavitev Slovenije na stojnici vključevala pokušine štajerskega vina v družbi mariborske vinske kraljice Kaje Šerbinek, bučno olje ter priložnostne nagrade za obiskovalce.

Za uspešno predstavitev Maribora in Slovenije so poskrbeli predstavniki Zavoda za turizem Maribor - Pohorje, predstavniki Mestne občine Maribor, predstavnica podjetja HIT d.d. in predstavnica mariborskega letališča.

Podrobnejše informacije na voljo v sporočilu za javnost.

(vir in foto: ZZTM)

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji