Navijajmo skupaj za Primoža Rogliča!

Objavljeno: 17.5.2023 Več informacij

Nazaj na novice

Navijajmo skupaj za Primoža Rogliča!

Ambasador slovenskega turizma Primož Roglič je po več kot polovici italijanske pentlje med glavnimi favoriti za osvojitev najvišje lovorike, rožnate majice. Dirka po Italiji, ki velja za eno od treh največjih kolesarskih tekmovanj na svetu, se bo 27. maja odvijala tudi v neposredni bližini Slovenije. Na predzadnji etapi organizatorji pričakujejo veliko število slovenskih in tujih navijačev Primoža Rogliča. Za odlično navijaško vzdušje bo poskrbela tudi dobrodelna navijaška karavana "Gremo Primož", ki se ji lahko pridružite tudi vi.

Navijajmo skupaj za Primoža Rogliča!

Izjemni nastopi Rogliča na Dirki po Italiji so ponovno dvignili na noge številne slovenske in tuje kolesarske navdušence. Predzadnja etapa italijanske pentlje se bo ustavila v neposredni bližini Kranjske Gore, kjer bo potekala ena najbolj odmevnih etap z vzponom na Svete Višarje. Dobrodelno karavano navijačev "Gremo Primož", ki bo 27. maja 2023 navijala za Rogliča, podpira tudi Slovenska turistična organizacija, ki sodeluje z organizatorji akcije - Olimpijskim komitejem Slovenije, Fundacijo Primoža Rogliča in Fundacijo Miroslava Cerarja.

Roglič je aktualni ambasador Fundacije Miroslava Cerarja, ki jo je leta 2015 ustanovil Olimpijski komite Slovenije z namenom zbiranja sredstev za pomoč mladim perspektivnim športnikom iz socialno ogroženih družin. Z donacijo v kolesarski akciji "Gremo Primož" lahko s prispevkom najmanj 10 evrov pomagate otrokom iz socialno ogroženih družin, v zahvalo pa prejmete darilo, ki vključuje tudi navijaške in športne rekvizite za vaše kolesarske podvige.

Izmed vseh donatorjev, ki boste do 27. maja 2023 pomagali pri dobrodelni akciji, bodo organizatorji izžrebali štiri srečneže, ki bodo prejeli še posebne nagrade z Primoževim avtogramom, med drugim tudi kolesarski dres. Podelili bodo tudi nagrado za najvišjo donacijo in 1000. donatorja, posebne zahvale pa čakajo tiste, ki doste donirali 25 in 50 ali več evrov. Le z nekaj kliki lahko sodelujete v dobrodelni akciji.

Sodeluj v akciji

Navijajmo za Primoža na kolesih!

Organizatorji spodbujajo navijače, da se na predzadnjo etapo Dirke po Italiji odpravite iz Kranjske Gore po kolesarski stezi, ki poteka od Mojstrane do Trbiža. Na dan dogodka bo na parkirišču Ledine v Ratečah tudi prevzemna točka za darila donatorjem. Možen je tudi prevzem po pošti ali osebno v Ljubljani. Zaradi omejenega števila vstopnic za dostop do cilja etape, organizatorji priporočajo navijačem prihod s kolesi do Trbiža, ogled štarta etape v središču mesta in spremljanje etape na velikih ekranih. Kolesarji se bodo po zaključeni etapi vrnili v Trbiž na podelitev za najhitrejše kolesarje na tej predzadnji etapi.

Spoznajte kolesarsko pot Primoža Rogliča

Foto: CORVOS

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji