Rogličeva ekipa Jumbo Visma ponovno navdušena nad Slovenijo

Objavljeno: 27.7.2022 Več informacij

Nazaj na novice

Rogličeva ekipa Jumbo Visma ponovno navdušena nad Slovenijo

Razvojna ekipa nizozemskega kolesarskega kluba Jumbo Visma, pri kateri v profesionalni ekipi tekmuje tudi ambasador slovenskega turizma Primož Roglič, je priprave opravila v Sloveniji ravno v času francoske pentlje. Ekipa Jumbo Visme se je s svojimi objavami aktivno vključevala v novo navijaško kampanjo Cycling Fans of Slovenia, ki povezuje domače in tuje navijače slovenskih kolesarjev po vsem svetu.

Rogličeva ekipa Jumbo Visma ponovno navdušena nad Slovenijo

Kolesarji, ki jih bomo čez leta spremljali na dirki po Franciji, so opravili pripravljalni tabor na Rogli in bili navdušeni nad odličnimi pogoji za treninge in nastanitve za športnike. V sicer natrpanem programu so si vzeli tudi čas za spoznavanje Slovenije in njenih lepot.

Slovenska turistična organizacija letos že šesto leto zapored sodeluje s Primožem Rogličem in njegovo ekipo Jumbo Visma pri promociji Slovenije kot odlične destinacije za petzvezdična aktivna doživetja in priprave vrhunskih športnikov. Letošnje leto ni nič drugačno, namreč neokrnjena narava, ugodna klima, dobra infrastruktura za aktivni oddih ter strokovna znanja so tudi tokrat prepričale ekipo Jumbo Visma, da so se kolesarji med 8. in 21. julijem urili po strminah Rogle.

Robert de Groot, vodja razvojne ekipe Jumbo Visma, je ob zaključku priprav v Sloveniji povedal: Razgiban teren Slovenije nam omogoča odlične pogoje za kakovosten trening. Ni bilo preveč vroče, ne prehladno in ni veliko prometa - to pomeni, da se na cestah počutimo varno. Hotel je prvorazreden z odlično telovadnico. Slovenci so v splošnem zelo prijazen narod. Vse to so razlogi, da je Slovenija odlično okolje za treninge in da se sem vračamo vsako leto.”

Kampanja Cycling Fans of Slovenia

Ekipa Jumbo Visme se je s svojimi objavami aktivno vključevala v novo navijaško kampanjo, poznano pod imenom Cycling Fans of Slovenia, ki povezuje domače in tuje navijače slovenskih kolesarjev po vsem svetu. Z deljenjem fotografij in video posnetkov kolesarskih doživetij po Sloveniji ter uporabo virtualnih navijaških rekvizitov so mladi kolesarji na pripravljalnem taboru soustvarjali verigo dobrih želja za slovenske kolesarje prek družbenih omrežjih in jih spodbujali k čim boljšim rezultatom na dirki.

Rezultati kampanje so bili več kot odlični, saj je STO v dobrih treh tednih dirke po Franciji ustvarila več kot 120 objav na družbenih omrežjih Facebook, Twitter, Instagram in TikTok. Skupaj z oglaševanjem na družbenih omrežjih so te prinesle več kot 4 milijone prikazov objav in dobrih 105 tisoč ogledov pristajalne strani Cycling fans of Slovenia.Uporabniki so ustvarili 61 fotografij in video posnetkov za spodbujanje navijaškega vzdušja v nagradni igri na platformi Crowdriff. V času dirke po Franciji je potekal tudi nagradni kviz “Kako dobro poznate Pogačarja, Rogliča in kolesarsko Slovenijo?”, v katerem je sodelovalo več kot 600 uporabnikov.

 

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji