Novo! Podkast Feel Slovenia v angleškem jeziku

Objavljeno: 27.1.2022

Nazaj na novice

Novo! Podkast Feel Slovenia v angleškem jeziku

Prisluhnite novi seriji podkastov Feel Slovenia, tokrat v angleškem jeziku. Podkast s perspektive tujega opazovalca nagovarja tuje goste, ki želijo izvedeti več o Sloveniji in njeni turistčni ponudbi. 

Novo! Podkast Feel Slovenia v angleškem jeziku

Skladno s svetovnimi trendi na področju vsebinskega marketinga, kjer podkast velja za izjemno uspešno komunikacijsko orodje, ki omogoča način povezovanja in širjenja informacij med potencialne partnerje in uporabnike, je Slovenska turistična organizacija že v lanskem pričela s serijo podkastov TUR!ZEM v slovenskem jeziku, ki v pogovoru z različnimi deležniki javnega in zasebnega sektorja turizma obravnava aktualne teme v slovenskem in globalnem turizmu. Letos se slovenskemu podkastu pridružuje tudi serija podkastov Feel Slovenia v angleškem jeziku, ki je namenjen predvsem tujim gostom, ki bi si želeli o Sloveniji izvedeti več. Podkast moderira Dr. Noah Charney, ki je avtor številnih člankov o turističnih znamenitostih Slovenije v svetovno poznanih medijih, obenem pa živi v Sloveniji, kar mu omogoča vpogled v kulturo, navade, aktualne teme in nenazadnje turistično ponudbo s perspektive tujega opazovalca. V podkastih bo dr. Noah Charney raziskoval Slovenijo, ki jo je v svoji knjižni uspešnici poimenoval kar »najboljša država na svetu«. Srečeval se bo z zanimivimi personami, odkrival skrite kotičke, predstavljal butična 5* doživetja in še marsikaj.

Prisluhnite uvodnemu podkastu, kjer s tujci živečimi v Sloveniji razpravlja o tem, zakaj jo tako visoko ceni, tako z vidika turistične destinacije kot z vidika druge domovine.

Feel Slovenia the Podcast #1: The Expat’s View of “the World’s Best Country”

Na voljo pa je že tudi drugi podkast, v katerem se Noah pogovarja z našo vrhunsko smučarko Ilko Štuhec. Razglabljata o tem, kako je možno, da tako majhna država dosega tako velike uspehe v svetovnem športu na najvišji ravni in kako to, da je smučanje eden najpriljubljenejših slovenskih športov. Ilka razkrije nekaj zanimivosti o profesionalnem smučanju, o najljubših kotičkih Maribora in najljubši hrani.

Feel Slovenia the Podcast #2: Slovenian Skiing Success with Ilka Stuhec

Oba podkasta sta v angleščini. 

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji