Facebook v ŽIVO z Luko Koširjem iz Gostilne Grič

Objavljeno: 13.5.2021

Nazaj na novice

Facebook v ŽIVO z Luko Koširjem iz Gostilne Grič

Prek Facebook strani Feel Slovenia bo v soboto, 15. maja 2021 ob 11.uri v živo možen vpogled v zakulisje ustvarjanja chefa Luke Koširja, prejemnika priznanj Gault&Millau Slovenija in Michelin ter ambasadorjem projekta Slovenija – Evropska gastronomska regija 2021.

Facebook v ŽIVO z Luko Koširjem iz Gostilne Grič

Na Facebook strani Feel Slovenia STO aktivno komunicira z več kot 570,000 sledilci, v inovativne in kreativne objave pa umešča komunikacijo gastronomije kot ključne promocijske teme. 

V soboto bo Facebook sledilcem na voljo vpogled v zakulisje ustvarjanja chefa Luke Koširja (Gostiče Grič, Šentjošt nad Horjulom), ki je v letu 2021 prejel priznanje Gault&Millau Slovenija  "Chef prihodnosti" ter v letu 2020 Michelinovo priznanje za trajnost in Michelin "Bib Gourmand".  

Pridružite se ob 11.uri na Facebook strani Feel Slovenia, kjer bo gost Luka Košir. 

34-letni Luka Košir ne skriva svojega navdušenja nad skandinavskimi mojstri, ki so divjino in odročnost obrnili sebi v prid. Pod vzornike šteje prav Magnusa Nilssona iz zdaj že zaprtega Fävikna, pa Reneja Redzepija iz Nome in vse, ki so soustvarili koncept nove nordijske kuhinje. Ta je bila pred 15 leti eksotika norih Vikingov, danes pa je s svojo filozofijo črpanja iz neposredne okolice in doprinosu k razvoju znanosti fermentacije sestavni del sodobnih svetovnih kuhinj. (Kulinarične čarovnije globoko v horjulski hosti, Tasteslovenia.si)

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji