Hotelsko udobje in doživetja za 5*

Slovenija je dežela 5-zvezdičnih doživetij. In to lahko začutite v najboljših slovenskih hotelih, ki jih krasi 5 zvezdic. Doživetja niso povezana le z razkošjem hotelske sobe. Prestiž zelene, zdrave in aktivne Slovenije se skriva v naravnih in kulturnih presežkih, iz katerih črpamo navdih za ustvarjanje nepozabnih spominov. V 5-zvezdičnih slovenskih hotelih verjamejo, da je ključen popoln servis hotela, pravo petzvezdično doživetje pa se zgodi ob prepletu visokih standardov storitev in najboljšega iz lokalnega okolja.

Razkošne počitnice v podeželskih vilah

Za vse, ki sanjate o romantičnih počitnicah na podeželju kot iz pravljice, so prava izbira razkošne vile. Nekatere navdušujejo s svojo romantično dušo, druge so sodobno zasnovane in ponujajo vrhunsko udobje za brezskrbne počitnice.

Več

Butični hoteli v mestnih središčih

Butični hoteli vam odpirajo povsem svojo dimenzijo bivanja v mestih. Tu lahko neposredno doživite utrip mestnih jeder in se kar peš odpravite raziskovat mestne znamenitosti, kulturno in družabno življenje. Butični hoteli imajo svoje zgodbe, ki vas bodo še bolj očarale in vaš oddih naredile še bolj poseben.

Več

Odkrivajte najboljše v Sloveniji

Iz petzvezdičnih hotelov naj vas pot vodi na raziskovanje bogastva slovenske narave, kulture in gastronomije. Odkrijte tudi razkošje razvajanja v Sloveniji.

Mesta in destinacije

Majhna mesta za velika doživetja.

Mesta in destinacije

Več

Top za gurmane

Odkrijte, zakaj Slovenija postaja vse bolj priljubljena destinacija za gurmane.

Top za gurmane

Več

Sledite Michelinovim zvezdicam po Sloveniji

Spoznajte slovenske gastronomske zvezde, ki so zasijale na Michelinovem nebu.

Sledite Michelinovim zvezdicam po Sloveniji

Več

Terme in zdravilišča

Po zdravo razvajanje v slovenske terme!

Terme in zdravilišča

Terme in zdravilišča

Več

Razvajanje in nega

Izberite razvajanje, sproščanje in obnovo moči v wellness centrih slovenskih term.

Razvajanje in nega

Več

Golf

Golf igrišča v Sloveniji so umeščena v idilično pokrajino.

Golf

Več

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o počitnicah v Sloveniji, sezonski ponudbi, aktualnih prireditvah, možnostih za izlete in popotovanjih. Vnesite košček zelene Slovenije v svoj e-predal.

Deli s prijatelji