Festival Pivo in cvetje Laško

Datum: 11. 07. 2024 - 14. 07. 2024 Kraj: Laško Tip: Festivali, Glasbene prireditve, Zabavne prireditve, Gastronomske prireditve Kontakt: STIK Laško – Center za šport, turizem, informiranje in kulturo
03 733 89 30
info@stik-lasko.si
Več informacij

Nazaj na dogodke

Festival Pivo in cvetje Laško

Festival Pivo in cvetje Laško je največji in najstarejši turistični dogodek z neprekinjeno tradicijo, ki tudi letos obljublja najboljšo festivalno izkušnjo! Pivo, zvarjeno iz ljubezni do tradicije in pa seveda cvetje, ki ulice mesta za kar štiri dni spremeni v najboljši festivalni kraj v Sloveniji.

Festival Pivo in cvetje Laško

Česa še ne manjka? Novih idej, ki kar kličejo po tem, da sprejmete najbolj nore in »odpičene« izzive, kako doživeti najboljšo izkušnjo v tem letu!

Letošnji line-up bo še bolj vrhunski, še bolj izzivalen in še bolj odličen. Ker želimo za vse pričarati nepozabno vzdušje, ki bo hkrati tudi varno in trajnostno, bo letošnji festival plačljiv, zaradi česar ne pozabite preveriti »early bird« vstopnic!

Ste pripravljeni na izziv? Zabeležite si 11. do 14. julij! Obljubljamo štiri dni najboljše festivalske ponudbe. Si upate?

Se vidimo v Laškem!

Nazaj na dogodke

Drugi dogodki v bližini:

Drugi povezani dogodki:

Deli s prijatelji