Ocenite ponudbo:

Avanturistični center Nomad 2000 d.o.o.

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Naslov: Rožna dolina, cesta XV/20a 1000 Ljubljana
Telefon: 059 112 484, 051 313 729
Faks: 059 112 485
e-mail:
http://www.nomad2000.si
Tip
spletni turistični ponudniki, incoming turistična agencija, outgoing turistična agencija, organizator kongresov, organizator prireditev 

Avanturistični center Nomad2000 ... več kot avantura !

Avanturistični center Nomad2000 je agencija za avanturistična potovanja, aktivne počitnice, kolesarske ture, treking, team building, adrenalinske športe in zimske aktivnosti.

Zakaj z nami?
Zato, ker ne izvajamo klasičnih programov, ampak vse skupaj zavijemo v paket športnih aktivnosti, narave in zabave. Naši programi so sočni, sveži, polni dobre volje, adrenalina in pomenijo tisto, čemur v Avanturističnem centru Nomad2000 pravimo…več kot avantura !!!
 

Avanturistična potovanja

Naša potovanja so avanturistična, saj smo oblikovali osebni koncept potovanj v malih skupinah do največ šestnajst ljudi. Vključujejo aktivnosti, kot so trekingi, ježa kamel, safariji s terenskimi vozili, potapljanje, kolesarstvo in še kaj se bi našlo.
www.nomad2000.si/potovanja


Team building

Osnovna receptura team building programov je, da v vas odkrijemo kanček kolektivnega duha, ga začinimo s tekmovalnostjo, primešamo neokrnjeno naravo ter veliko dobre hrane in zabave.
www.nomad2000.si/team-building


Jadranje

Aktivno jadranje je kombinacija morskega dela poti in samega jadranja ter kopenskega dela poti ter trekingov, izletov in kolesarjenja.
www.nomad2000.si/aktivno-jadranje


Kolesarske ture

Pri sestavljanju naših tur smo sledili ideji, da so kolesarske ture speljane mimo mestnega in cestnega vrveža glavnih prometnih cest in so namenjene odkrivanju gozdnih poti in podeželskih cest.
www.nomad2000.si/kolesarske-ture


Aktivne počitnice

Naše aktivne počitnice so razgibane, poučne in zanimive, so sestavljene iz športnih aktivnosti, naravnih in kulturnih znamenitosti ter dobre tradiconalne kulinarike. Snežni rafting, tek na smučeh, turno smuko, za pohodnike in alpiniste.
www.nomad2000.si/aktivne-pocitnice


Treking & pohodništvo

Osnovni namen naših treking in pohodniških tur je, da z nami odkrijete tiste skrite kotičke slovenskih Alp, gora in hribov, katerih ne najdete v neki klasični turistični ponudbi.
www.nomad2000.si/treking


Zimske aktivnosti

Neokrnjena narava slovenskih planin je kot nalašč za zimske aktivnosti kot so pasje vprege, krpljanje, snežni rafting, tek na smučeh, turno smuko, za pohodnike in alpiniste.
www.nomad2000.si/zimske-aktivnosti


Adrenalinski športi

V okviru ponudbe adrenalinski športi vas v Avanturističnem centru Nomad2000 vabimo na naš nori adrenalinski odklop, na rafting, canyoning in hydrospeed, na polet z jadralnim padalom, na  plezanje in potapljanje.
www.nomad2000.si/adrenalinski-sporti


Najem koles

Se želite podati na kolesarsko turo, izlet ali potovanje, pa nimate svojih koles?
V Avanturističnem centru Nomad2000 vam nudimo najem koles, čelad in druge kolesarske opreme.
www.nomad2000.si/najem-koles


Najem kombija

Za vse vrste športnih aktivnosti in potovanj vam ponujamo najem tovornega ali potniškega kombija. Prevzem kombija na našem naslovu v Ljubljani - Rožna dolina.
www.nomad2000.si/najem-kombija
www.kombicenter.si/najem-kombija
  
GPS Northing (N) : 46,0479 
GPS Easting (E) : 14,4802 
Skrbnik : Nomad 2000 | 0059 11 2484 | | www.nomad2000.si... | last modified: 27.08.2010
na zemljevid
GPS N: 46,0479
E: 14,4802

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti