Ocenite ponudbo:

Terme Zreče

Izvajalec:
Unior d.d. Program Turizem
Naslov:
Cesta na Roglo 15 3214 Zreče
Telefon:
03 757 60 00, 03 757 61 56
Faks:
03 576 24 46
e-mail:


Zdravje in vitalnost

V ponudbi Term Zreče lahko v vsakem trenutku naredite nekaj zase in za svoje zdravje. Topla akratotermalna voda, poživljajoče kopeli, blagodejne obloge in klasične zdravstvene terapije krepijo zdravje in izboljšujejo počutje. Edinstveno naravno zdravilo, pohorsko šoto, odlikujejo njena ekološka čistost ter učinkovitost pri zdravljenju in lajšanju revmatičnih in drugih obolenj.

Sprostitev in razvajanje
Raznolika ponudba masaž, kopeli in sprostitvenih programov, ki vas napolnijo z novo energijo ter prenovijo telo in duha, zagotavlja popolni užitek in sprostitev še tako zahtevnemu gostu. Izbirate lahko med celo vrsto masaž različnega izvora v kombinaciji zdravilnih zelišč, eteričnih olj, soli in blata. Posebno mesto ima Idila, wellness & spa cener, ki vam ponuja 4 svetove za sprostitev in razvajanje. Obilo užitka ponuja Savna vas, kjer vas boža toplota, omamlja aroma in poživljajo barve in zvok. Razvajajte se tudi ob kulinaričnih dobrotah naših kuharskih mojstrov, h katerim vam bomo ponudili vrhunska vina iz okoliških vinogradov.Iz termalnih vrelcev med mogočne pohorske gozdove
V objemu mogočnih gozdov zelenega Pohorja so se na mestu, kjer se gorska reka Dravinja umiri in ta svet poveže z Dravinjskimi goricami, razvile Zreče – mlado, lepo in prijazno slovensko mesto. Pečat mu daje sodobno zdravilišče, ki izkorišča vse svoje naravne danosti. Le slabe pol ure vožnje iz Term Zreč je Klimatsko zdravilišče, smučarski in športni center Rogla (1517 m nad morjem). Z blago srednjegorsko klimo in neskončnimi možnostmi za šport in rekreacijo skupaj s termami ponuja enkratno in neponovljivo dopolnitev turistične in zdraviliške ponudbe v vseh letnih časih.

 Najdi svoj nasmeh
- zdravilna termalna voda pomirja in poživlja
- darovi pohorske narave
- Idila, wellness & spa centru ter štirje svetovi sprostitve
- doživite objem vode v toplih termalnih vrelcih. Predajte se zdravilnim učinkom edinstvene pohorske šote.
 
Naravni viri, indikacije in storitve :

Zdraviliško zdravljenje

Zdravilna termalna voda in gorska klima ter edinstvena pohorska šota so zdravilni faktorji, s katerimi se ponaša zdravilišče Terme Zreče. Z njihovo naravno močjo zdravljenja ter ob pomoči strokovno usposobljenih in izkušenih zdravnikov ter terapevtov vam v diagnostično rehabilitacijskem centru  povrnemo  zdravje, moč in vitalnost. Indikacije zdravilišča: 

Zdravilni dejavniki
- akratotermalna zdravilna voda (kalcij, magnezij, hidrogenkarbonat, naravno ogreta na 34,5 °C)
- naravno blato fango (bentonit)
- pohorska šota (organski peloid)
- blaga zdravilna srednjegorska klima

Indikacije
- postoperativna stanja in poškodbe gibal,
- degenerativni in vnetni revmatizem,
 -poškodbe in obolenja perifernega živčnega sistema ter motnje perifernega krvnega obtoka in
- ginekološka obolenja.

Specialistične ambulante: ortopedska, fiziatrična, internistična – srčno-žilna, varikološka, urološka, nevrološka, proktološka, revmatološka in ambulanta za plastično kirurgijo.

Poleg terapevtskih programov izvajamo tudi diagnostične postopke, ultrazvočno diagnostiko, magnetno resonanco, laboratorijske preiskave, izokinetična testiranja, denzitometrija in analiza sestave telesnih tkiv. Naša specialnost je individualna obravnava skozi ves čas rehabilitacije.


Terapije
- hidroterapija (skupinske vaje v vodi, individualne vaje v kadeh, kopeli, podvodna masaža, štiricelične galvanske kopeli, ohlajevalne kopeli, vodna aerobika)
- kineziterapija (skupinsko in individualno razgibavanje, mobilizacija sklepov, cyriax terapija, fitnes, testiranje na aparaturi EN-KNEE, EN-TREEM in KT 2000)
- mehanoterapija (masaže: ročna, limfna, refleksna, shiatsu, tui-na, ayurveda, aroma terapija, tajska terapija,hipobarična terapija, ultrazvok in ekstenzije)
- elektroterapija (protibolečinska elektroterapija, elektro stimulacije, magnetno polje, laser)
- termoterapija (peloidna terapija, krioobloge, parafin, termopak, senene obloge)

Wellness

Savna vas
600 m2 turških, finskih (s kristalno in barvno terapijo),
infrardečih savn, bio savn, panoramsko finsko savno, s Kneippovim potokom, ogrevanimi keramičnimi
ležišči, ohlajevalnim bazenom in teraso za sončenje, ki jih dopolnjujejo različni programi, kot so
piling z domačimi zelišči, soljo ali sladkorjem, obloge z medom in vrtinčenje zraka.

Idila, wellness & spa center

SAWADDEE, Idila Orienta
Tradicionalna tajska terapija, Tajska masaža z izbranimi olji, Tajska masaža s toplimi zelišči in olji, Sawaddee masaža, Tajska masaža stopal, Masaža Ayodhaya, Orientalska ceremonija z zeliščnimi snopki & vulkanski kamni, Hanakasumi japonski ritual, Thai natura peeling na kamniti mizi, Ayurvedske masaže…
 
Idila NATURA
Izberite najboljše iz zakladnice narave. Zdravilni učinki naravnih dobrin z masažo zlatega olja (arganovo olje), masaže s kamni pohorskega izvora, kritejevim maslom, naravnimi pilingi in oblogami vas bodo pripeljali d popolne sprostitve in dobrega počutja.
 
ROMANTIKA, Idila razvajanj v dvoje
Božanska kopel, Osvežujoči dotik, Utrinek popolnosti, Razkošje čokoladnih sanj, Kopel gorskih rožic, Melisine sanje… Ali pa se odločite raje za vajine nepozabne trenutke v ritualih v dvoje (kopel, razvajanje na terasi na prostem in toplina finske savne bo tokrat namenjena le vama). Ob vsem razvajanju pa še sladka doživetja, kozarec penine, izbor različnih sirov ob suhem sadju in oreščkih, okusen prigrizek in še veliko več…
  
SPA & BEAUTY, Idila lepote
Občudovati in biti občudovanja vreden so želje vsakogar od nas. Obdajati se z lepim in biti lep ter ob tem lepoto še poudarjati, so želje ki odražajo človekov prirojeni čut po skladnosti notranje in zunanje lepote. Vstopite v našo družbo polni pričakovanj po razvajanju in lepoti. To je svet popolne harmonije telesa in duha. Razkošnost storitev vas zaziblje v sproščenost. Prepustite se profesionalnim rokam kozmetičarke ob uporabi odličnih kozmetičnih proizvodov.

T: 03 75 76 344


 

 

Indikacije
revmatične bolezni, nevrološke bolezni, nevrotske motnje, bolezni oči, bolezni srca in ožilja, poškodbe lokomotornih organov, bolezni dihalnih organov, bolezni ledvic in sečil 

Rekreacija in razvedrilo : - 1.600 m2 vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo
- gozdni vodni park
- Idila, wellness & spa center
- fitnes center, telovadnica
- urejene poti za pohodnike in kolesarje, nordijska hoja
- Outdoor center Rogla - kolesarjenje, pohodništvo, adrenalinski športo - Bike park Rogla in poligon za začetnike
- športni ribolov
- zimski športni na Rogli: smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh
- golf v Slovenskih Konjicah
 
Izletniški kažipot : Vasica Skomarje s cerkvijo Sv. Lamberta in Skomarsko hišo, Slovenske Konjice s srednjeveškim dvorcem Trebnik in razvalinami Starega gradu ter galerijo, Lovrenška jezera, Črno jezero, Jezerc, muzejski objekti starih kovaških obrti: Ošlakova kovačija, Vinska cesta, pobočja Pohorja s turističnimi kmetijami, znamenitosti Celja, Maribora, Ptuja in Slovenske Bistrice, Žiče s kartuzijo. 

Ogledi
individualni, vodeni 

Možnost plačila
American Express, Diners, bančne kartice, Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, Activa, Karanta, kreditne kartice 


Nastanitev
- Hotel Atrij **** superior
- Hotel Vital ****
- Hotel Klasik***
- Vile Terme app ****
- Vile Terme ****

Dodatna ponudba
Seminarski prostori, otroški kotiček, knjižnica, kulturne prireditve, turistične kmetije, vinske pokušine, poročna slavja, organizirani izleti v okolico: Ošlakova kovačija, Žička kartuzija, Brinjeva gora …


 


GPS Northing (N) : 46,3697 
GPS Easting (E) : 15,3887 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

   
Skrbnik : Unior d.d. Program Turizem | 03 757 61 69 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti