Zdravilišča, terme in wellness

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Slovenska naravna zdravilišča, termalna kopališča in wellness centri so stebri slovenske ponudbe za ljudi, ki vam je pomembno zdravje in dobro počutje. V njih se prepletajo več stoletna tradicija, izkušnje s termalizmom in moderna dognanja strokovnjakov, ki se posvečajo zdravju duše in telesa. Ob vsem tem so del vrhunskih slovenskih turističnih destinacij, ki ponujajo izjemne možnosti športnih aktivnosti, zabave, kulinaričnih užitkov in kakovostne nastanitve.
Pokaži več

Oddih v zdraviliščih in wellnesih

Ste vedeli, da tudi najbolj oddaljene terme in zdravilišča od vas loči le 300 kilometrov?
Pokaži več

Naravna zdravilišča

V naravnih zdraviliščih za vsakogar poskrbijo vrhunsko usposobljeni strokovnjaki, hkrati lahko za svoje zdravje in dobro počutje postorite tudi sami. Možnosti športnih aktivnosti so telo velike.
Pokaži več

Wellness

V wellness centrih se lahko prepustite različnim maserjem ali uživate v savnah. Vredno je tudi poskusiti raznolike dobrodejne terapije in obloge in se udeležiti programov zdrave prehrane.
Pokaži več

Termalna kopališča

Mnogo term in termalnih središč zaradi zdravilnih učinkov vrelcev sicer še vedno opravlja tudi medicinsko rehabilitacijo in druga zdravljenja, a s svojo ponudbo skušajo pritegniti tudi nekoliko drugačne goste. Med vrhunskimi termalnimi središči velja izpostaviti Terme Snovik, prvo slovensko turistično podjetje s ...
Pokaži več

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI

Sorodno

SLOVENIJA: Zelena. Aktivna. Zdrava!Wellness in zdravilišča z Ej!KArtico
V Sloveniji imamo dolgoletno tradicijo naravnih zdravilišč, saj nam je narava podarila ogromno ...
Wellness
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti