Vtisi in izjave zaposlenih v turizmu ter posameznikov, ki so na tak ali drugačen način povezani z delom v turizmu

V reviji Tur!zem ste lahko prebrali izjave vodilnih v slovenskem turizmu od osamosvojitve do danes, kaj jim je oziroma jim bo najbolj ostalo v spominu. Če ste zaposleni v turizmu oziroma ste na kakršen koli drug način povezani s turizmom, posredujte nam svoje vtise.

Kako turizem občutite na lastni koži in kaj vam je v pri vašem delu oziroma študiju ali ljubiteljskemu udejstvovanju najbolj ostalo v spominu… Je tudi vam turizem »zlezel pod kožo«?

Pišite nam na !


Mag. Mirjana Ivanuša-Bezjak, višja predavateljica, Fakulteta za komercialne in poslovne vede: »Podjetja na področju GT so različna. Ena so uspešnejša od drugih na določenih področjih. Z rahlo »zavistjo« opazujemo konkurenčna podjetja ker imajo: "nekaj", kar določenemu podjetju omogoča, da je na tržišču uspešen, "nekaj", kar jim omogoča obvladovanje problemov v različnih situacijah, "nekaj", kar uspešno podjetje ločuje od neuspešnega in "nekaj", kar jih dela drugačne in »Unikatne«. Odgovor na to vprašanje so – zaposleni sodelavci z primernimi (delovnimi) kompetencami ter jasnimi pravili delovanja in poslovanja.« Preberite celoten prispevek.

Bojan, urednik spletne strani KRAJI - Slovenija
(http://kraji.eu): “Nisem zaposlen v turizmu, se pa zdaj že nekaj let ukvarjam s spletno stranjo KRAJI - Slovenija (kraji.eu), ki je povezana s turizmom. Kako je prišlo do tega? Enkrat sem želel pred odhodom na nek izlet preveriti, kakšno je parkirišče in nisem najdel niti ene fotografije. Vse fotografije so prikazovale le glavno znamenitost. Takrat sem si rekel, da bom sam začel z izdelavo spletne strani, ki bo prikazovala zanimive kraje v Sloveniji ter pri tem poskusila s fotografijami ponuditi še malo širši pregled okrog tiste najbolj zanimive točke…” Preberite celotno izjavo.


Slovenija

na zemljevid

Slovenija je družabna

             
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti