Ocenite ponudbo:

Turizem v zidanicah

Naslov:
Novi trg 10 8000 Novo mesto
Telefon:
07 393 15 34, 07 393 15 20
Faks:
0739 31 539
e-mail:
Tip
spletni turistični ponudniki 

Slovenija je bogatejša za nov, unikaten, privlačen in atraktiven turistični proizvod imenovan TURIZEM V ZIDANICAH, ki je namenjen bivanju turistov, ki iščejo avtentičnost, pristno ponudbo, mir in sprostitev na podeželju. Nastanjeni v teh unikatnih objektih boste lahko uživali v miru, razmišljanju in branju, se prepuščali naravi in čudovitim razgledom, si vzeli čas za vaše najdražje …  
Zidanice so posebnost vinorodne dežele Posavje z vinorodnimi okoliši Dolenjska, Bela krajina in Bizeljsko-Sremič saj ni nikjer drugje na svetu na tako majhnem prostoru mogoče najti toliko zidanic, lesenih hramov in kleti. Postavljene so ob rob vinogradov na markantnih lokacijah s prelepim razgledom. Gospodarski del zidanice predstavlja klet, v kateri je shranjeno orodje in vino, bivalni del v pritličju pa obsega kuhinjo, sanitarije, kopalnico in ležišča. Oprema zidanic je sodobna in nudi turistom vse, kar potrebujejo za udoben oddih (kuhinjo, dnevni prostor z jedilnico, spalnico, kopalnico, WC, TV, balkon ali teraso …)  
GPS Northing (N) : 45,8052 
GPS Easting (E) : 15,1655 

Na lepše 

na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : Kompas Novo mesto d.o.o. | 07 393 15 24 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti