Ne spreglejte

 

Triglavski narodni park z velikim alpskim srcem

Na severozahodu Slovenije se dvigajo najmogočnejši vrhovi. Triglav, najvišji slovenski vrh in simbol države, po katerem se imenuje tudi edini narodni park v Sloveniji, kraljuje v Julijskih Alpah.
 

Zdravilni dotik slovenskih voda

Podzemni svet Slovenije je čudodelen, saj v globinah več 100 m pod zemljo izvirajo številni zdravilni mineralni in termalni vrelci. Pozabite na čas v enem od 14 slovenskih naravnih zdravilišč!
 

S slovenskim orlom v višave

Peter Prevc ni tipičen Slovenec. Težko ga primerjamo celo s katerim koli Zemljanom. Je človek, ki zna leteti. Visoko in daleč.
 

Ustvarjalna in dišeča velika noč v Sloveniji

V času velike noči v Sloveniji oživijo stari običaji. Takrat je veliko pozornosti namenjene pripravi tradicionalnih pirhov.

Zanimivo

 

Adele v Sloveniji

Adele Gray je Angležinja, ki že od leta 2007 živi v Sloveniji. O svojem življenju v Sloveniji že več kot dve leti piše blog v angleškem jeziku "Adele in Slovenia". Spoznajte Adele ...
 

Zelen polet okoli sveta

Kot prvi človek je Matevž Lenarčič v Pipistrelovem ultralahkem letalu na poti iz Evrope v Kanado preletel severni tečaj, kjer je prvič izmeril prisotnost škodljivega črnega ...
 

Praktične informacije

Preberite si vse osnovne in bistvene informacije o potovanju po Sloveniji, da je lahko to čim bolj sproščeno in brezskrbno.
 

Mejne formalnosti

Slovenija je v schengenskem območju, s čimer je vstop vanjo iz drugih držav Evropske Unije preprost. V kolikor potrebujete vizum ali denimo potujete z svojo živaljo, pa se ...
 

Mobilna aplikacija Slovenia's Top 100

Mobilna aplikacija Slovenia's Top 100 prikazuje izbor najzanimivejših turističnih znamenitosti Slovenije, glede na število obiskanosti na spletnem portalu www.Slovenia.info. ...
 

Mobilna aplikacija Hiking and Biking in Slovenia

Mobilna aplikacija prikazuje preko 180 najzanimivejših pohodniških in kolesarskih destinacij, poti, nastanitev in turističnih paketov.

Slovenija

na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti