Ocenite ponudbo:

Kulinarično središče Okusiti Slovenijo

Izvajalec:
Dvor Jezeršek
Naslov:
Zgornji Brnik 63, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Telefon:
04 252 94 00
e-mail:
Jezerškovi so z otvoritvijo Dvora Jezeršek - Brnik 1768 v letu 2007 stopili na pot celovitega ohranjanja bogate slovenske kulturne dediščine in z njo povezane turistične ponudbe. Z vzpostavitvijo Kulinaričnega središča "Okusiti Slovenijo" so gostom več kot 200 let stare domačije poleg ambienta za nastanitveno in kongresno ponudbo omogočili še vrhunsko kulinarično doživetje.

Na Dvoru lahko turisti na enem mestu okusijo gastronomijo vseh slovenskih regij, dobrote pa lahko v obliki pripravljenih "spominkov" odnesejo tudi domov. Nagrajenemu proizvodu posebno vrednost daje univerzalnost, saj lahko Jezerški kulinarično doživetje na enakem kakovostnem nivoju ponudijo na poljubni lokaciji. Dvor Jezeršek – Kulinarično središče »Okusiti Slovenijo« je v svojem bistvu enostavno, a bogato doživetje - pri Jezerških hrana ni samoumevna, ampak je del globljega sporočila, ki ga prenašajo vsem gostom: Človek je, kar jé. 

Sejalec 

na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

Skrbnik : Zavod Novi turizem |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti