Vodja korporativnega PR

konferenca_673447.jpgIzvaja tržno-komunikacijske aktivnosti, ki se navezujejo na delo in izvajanje promocije STO na domačem trgu. Prav tako skrbi za obveščanje domače javnosti o aktivnostih STO v tujini in zagotavlja komunikacijsko podporo ob pomembnejših dogodkih v slovenskem turističnem sektorju preko medijev in lastnih komunikacijskih kanalov. Pripravlja novinarske konference o aktualnih temah s področja turizma, zagotavlja odgovore na novinarska vprašanja in pripravlja sporočila za javnost o delu in aktivnostih STO, spremlja poročanje slovenskih medijev in aktualne trende v turističnem sektorju, o tem obvešča slovensko turistično gospodarstvo ter zagotavlja komunikacijsko podporo ob najpomembnejših dogodkih in aktivnostih STO.

 

Prav tako skrbi za pripravo in izdajo brezplačnega časopisa STO za menedžment in trženje v turizmu TUR!ZEM. Časopis posreduje strokovne informacije s slovenskega in mednarodnega turističnega trga in predstavlja pomembno podporno orodje za učinkovitejši menedžment in trženje v turizmu. Pokriva vsebine, ki so zanimive tako za zasebni, civilni in javni turistični sektor kot tudi za s turizmom zgolj posredno povezana podjetja in institucije. Za naročilo pišite na .

 

Izvaja in skrbi za nemoteno delovanje Turistične tiskovne agencije (TTA). TTA je spletno mesto, kjer so zainteresirani javnosti na voljo aktualne, dnevno ažurirane novice s področja turizma v slovenskem in angleškem jeziku.

 

Izvaja in skrbi za nemoteno delovanje Turistične tiskovne agencije (TTA). TTA je spletno mesto, kjer so zainteresirani javnosti na voljo aktualne, dnevno ažurirane novice s področja turizma v slovenskem jeziku.

 

Vodja korporativnega PR

mag. Livija Kovač Kostantinovič

tel. št.: 01 589 85 65 
e-pošta:Slovenija je družabna

             
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti