Javni razpisi in pozivi


11.12.2012
JAVNI POZIV ZA IZBOR SLOVENSKEGA CENTRA ZA REZERVACIJE PONUDBE POTI ALPE ADRIA

Slovenska turistična organizacija (STO), Dimičeva 13, Ljubljana je na podlagi sporazuma s partnerjema Kaernten Werbung, Turismo FVG pristopila k projektu Alpe Adria Trail, projektu vzpostavitve nove mednarodne pohodniške poti med Velikim Klekom in Trstom.

V skladu z navedenim STO vabi zainteresirane in usposobljene subjekte k predložitvi predlogov v skladu s pogoji iz tega poziva. V kolikor bo STO s tem pozivom partnerja pridobila, bo z njim sklenjena pogodba o izvajanju aktivnosti Slovenskega centra za rezervacije poti Alpe Adria.

Prijave morajo prispeti na naslov Slovenska turistična organizacija, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, do 20. 12. 2012 s pripisom: »JAVNI POZIV ZA IZBOR SLOVENSKEGA CENTRA ZA REZERVACIJE PONUDBE POTI ALPE ADRIA - ne odpiraj!«.

Zainteresirani subjekti lahko pisno zahtevajo dodatne informacije, ki jih naslovijo na elektronski naslov: bojan.meden@slovenia.info.

Več informacij je na voljo v priponkah.


Sorodne povezave

 • Javni razpisi in pozivi
 • Arhiv

  Leto
  Mesec
  IŠČI
  X

  Piškotki

  Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
  Se strinjam
  Preberite podrobnosti