Ocenite ponudbo:

Biokmetija Zel

Naslov:
Jastrebci 62a 2276 Kog
Telefon:
02 719 62 96, 041 894 339
e-mail:
Informacije o obratovanju : Po predhodni najavi. 

Lega
na podeželju 

Kmetija, ki  meri približno 10 hektarjev, je od leta 1999 vključena v ekološko kontrolo. S pridelovalno sezono 2001 so na kmetiji pridobili certifikat in postali ekološka ali biokmetija ter uporabniki kolektivne blagovne znamke Zveze združenj ekoloških kmetov Slovenije – Biodar.

Žita, ki jih pridelajo, vam  ponudijo kot zrnje ali kot svežo, na kamen mleto polnozrnato moko. Bogata paleta vrtnin, predelanih v lastnem predelovalnem obratu, bo navdušila še tako zahtevnega kupca. Na voljo so vam vložene kumarice, rdeča pesa, paprika, mešana solata in gobe  šitake. Če želite, lahko posežete tudi po kislem zelju in repi, bučnem olju, vinu iz ekološkega vinograda in si z nakupom  vzglavnika iz pirinih luščin zagotovite odličen spanec.
Vsi izdelki, ki jih prodajajo pod lastno blagovno znamko ZEL, so dopolnjeni z nadvse okoljevarstvenim  sloganom »S spoštovanjem do narave«.

 
GPS Northing (N) : 46,4544 
GPS Easting (E) : 16,2627 

Foursquare 

Jastrebci

Regija: Podravska
Kraj: Jastrebci
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : Združenje turističnih kmetij Slovenije | 03 491 64 81 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti