Ocenite ponudbo:

Čemaževa pohodna pot

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Ljubezen in sožitje ponuja mogočna reka Mura. In s svojo mogočnostjo daje zavetje pestremu živalskemu in rastlinskemu svetu. Povezuje majhne vasi, velika mesta in države. In ob meji med Slovenijo in Avstrijo je stkala številne vezi. Prepojila pokrajino z idilo in umirjenostjo. Ponudila sožitje ljudi in narave. In prav v tem sožitju boste začutili svojo düšo.

Čemaž je posebna vrsta začimbe, ki v sožitju človeka in narave ponuja zdravje in okus. In na tej poti ga boste v spomladanskem času lahko nabrali veliko. Čemaževa pohodna pot je krožna in se pričenja v naselju Apače. Iz središča naselja vodi med polji do kolesarsko-pohodniškega mostu v Črncih. Pot se nato nadaljuje po gozdu tik ob reki Muri do Zgornjega Konjišča, kjer se med ribniki nahaja Oče panonskih hrastov. Od hrasta nas pot popelje med žepovskimi travniki, polji in zaplatami gozda nazaj proti izhodišču. 
Dolžina : 17,2 km

Zahtevnost
lahka do srednje zahtevna GPS Northing (N) : 46,6979 
GPS Easting (E) : 15,9099 
Skrbnik : Center za zdravje in razvoj Murska Sobota | | www.nordijska-hoja.si... | last modified: 03.12.2012
na zemljevid

Apače

na zemljevid
GPS N: 46,6979
E: 15,9099
Regija: Pomurska
Kraj: Apače

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti