Ocenite ponudbo:

Kras - 5 dni

Prvi dan: Izlet po označeni pešpoti iz Divače do Škocjanskih jam, ki so vpisane v seznam UNESCO. Sprehod do slikovite udornice Risnik, možnost športnega plezanja.
Drugi dan: Ogled Kobilarne Lipica, prežete z bogato zgodovino belih žrebcev. Sprostitev v Botaničnem parku v Sežani iz leta 1848.
Tretji dan: Ogled Škrateljnove hiše, stare kraške kmečke hiše iz 17. stoletja. Stalna razstava, posvečena prvi slovenski filmski igralki Iti Rini. Obisk učne poti Risnik in Divaške jame z mnogimi belo-rdečimi zavesami ter helektitnimi izrastki in velikimi kristali.
Četrti dan: Ogled Štanjela, slikovitega kraškega naselja z ozkimi ulicami s kamnitimi hišami, ki vsebujejo raznolike kamnoseške izdelke. Izlet po urejeni pešpoti v Pliskovici – Pliskina učna pot.
Peti dan: Pohod na Vremščico (1027 m). Položna in prijazna gora, primerna za tiste, ki hodijo v naravo iskat tišino, prijetne sprehode in lepe razglede.
 


Penzion Risnik in gostilna Malovec 
Kraška cesta 30a 
6215 
Divača 
Telefon : 05 763 12 25 
Faks : 05 763 00 08 
TIC Štanjel 
Štanjel 1a 
6222 
Stanjel 
Telefon : 05 769 00 56 
E-pošta :  
Spletna Stran : www.komen.si 

Na lepše 

Destinacija: Kras
Kraj: Štanjel
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Skrbnik : Občina Komen - TIC Štanjel | 05 769 00 56 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti