Ocenite ponudbo:

Naravna in kulturna dediščina Ljubljane z okolico - 2 dni

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Prvi dan: Ogled Muzeja novejše zgodovine Slovenije v Cekinovem gradu v lepem okolju ob parku Tivoli v Ljubljani. Muzej ima stalno zbirko Slovenci v 20. stoletju, za katero je bil nominiran za Evropski muzej leta. Obisk cerkve Marije Kraljice miru na Kureščku, o kateri je bilo zapisano: »To bo milostni kraj, kraj ozdravljanja dušnih bolezni in ran. Kdor se bo na tem kraju z vero zatekel v moje in Sinovo srce, bo ozdravljen in deležen miru, ki ga lahko dajo samo nebesa.”
Drugi dan: Izlet v sotesko Iški Vintgar. Rečica Iška je ustvarila sotesko neverjetne lepote in ohranjene narave, v kateri lahko doživljamo gorsko okolje z gamsi in endemičnimi kranjskimi jegliči na pragu glavnega mesta. Ogled Tehiškega muzeja Slovenije v Bistri. Muzej ima bogato zbirke tehniške dediščine, zelo zanimiva je tudi zgodovinska zbirka limuzin predsednika nekdanje Jugoslavije, maršala Tita.
 


Tour AS 
Mala ulica 8 
1000 
Ljubljana 
Telefon : 01 434 26 60 
Telefon 2 : 01 434 26 61 
Faks : 01 434 26 64 
E-pošta :  
Spletna stran : www.apartmaji.si 

Na lepše 

Skrbnik : Turizem Ljubljana | 01 306 45 75 | | www.visitljubljana.com... | last modified: 28.01.2014

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti