Ocenite ponudbo:

Panoramski izlet z ladjo

Informacije:
Kompas Portorož, PE
Naslov:
Obala 41 6320 Portorož
Telefon:
05 617 80 00
Faks:
05 617 80 01
e-mail:
Trajanje: poldnevni izlet
Vključuje: izlet z ladjico, vodenje, aperitiv
Opombe: kopalke, sončna očala, fotoaparat


Portorož – ''pristanišče rož'' – je poznan kot zdravstveno-rekreacijski kraj že od 13. stoletja dalje, ko so Benediktinci iz bližnjega samostana Sv. Lovrenca zdravili različne bolezni z zdravilno morsko vodo – slanico in z blatom iz Sečoveljskih solin. Danes se v mondenem Portorožu nahajajo številni hoteli, restavracije, elegantne trgovinice in športno-rekreacijske površine.
Piran je urejeno, prijetno mestece s pridihom mediteranske arhitekture, ki leži med prostranim jadranskim morjem in zgodovinskim obzidjem, katero je nekoč služilo kot obramba pred sovražniki. Z vrha zvonika se nam ponuja prečudovit razgled nad samim mestom s tipičnimi terasami, strehami, mansardami in kamini.
Izola je majhno, prijetno ribiško mesto, locirano na polotoku s tipično mediteransko arhitekturo – ozkimi ulicami, kjer lahko najdemo dobre restavracije z morsko hrano in odličnim domačim vinom.

 

Slovenija

na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : Piran - Turistično združenje Portorož | 05 674 22 20 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti