Ocenite ponudbo:

Kongo Hotel & Casino, igralni salon

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Naslov: Ljubljanska cesta 65 1290 Grosuplje
Telefon: 01 781 02 00
Faks: 01 781 02 50
e-mail:
www.kongo.si
Je edinstven in eden najsodobnejših igralnih salonov v Sloveniji s čarobnim pridihom Afrike, odprt 24 ur na dan. Opremljen je z najboljšimi elektronskimi ruletami Interblock in igralnimi avtomati proizvajalca IGT, ki so vodilni na svetovnem trgu igralniške opreme. V salonu lahko preizkusite srečo na 127 igralnih mestih - na 3 ruletah in 100 igralnih avtomatih (igre po sklopih: Elvira, Terminator, Wheel of Fortune, Harley Davidson).

V igralnem salonu deluje EZ pay sistem, ki poenostavi izplačevanje dobitkov (ukinja se izplačilo z igralnimi žetoni) kot tudi vplačila na igralnih avtomatih (le-ti sprejemajo bankovce, igralne lističe in žetone). Igralna valuta je evro (nominalna vrednost žetona je 0,25 €, igra pa se lahko že tudi za 0,01 €).

 

Igre
ameriška ruleta, Black Jack, francoska ruleta 

Pogoji za vstop : Vstop v igralni salon je dovoljen le osebam, starejšim od 18 let s predložitvijo veljavnega osebnega dokumenta s fotografijo. 
Vstopnina : Obvezna menjava ob vstopu v salon znaša 10 € za kar dobite igralni listič v vrednosti 10 €. Ob prvih 3 obiskih pa prejmete dodaten igralni listič za 5 €. Za člane Samomi Player's kluba pa je vstop v igralni salon obvezne menjave prost. Že ob prihodu v salon sta vam na voljo parkirna služba valet in garderoba. 
Dodatna ponudba : Gostom ob igralnih avtomatih nudimo brezplačne brezalkoholne napitke.

Posebnost: privlačen zabavni program (rezervacija sedeža - 5,00 €, ki je hkrati kot konzumacija) in možnost najema limuzin za različne priložnosti po dostopnih cenah.
 

Možnost plačila
American Express, Diners, bančne kartice, Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, Karanta GPS Northing (N) : 45,9679 
GPS Easting (E) : 14,657 
Fotografije
Skrbnik : Občina Grosuplje | 01 788 87 77 | | last modified: 15.07.2014
na zemljevid
GPS N: 45,9679
E: 14,657

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti