Ocenite ponudbo:

Kongo Hotel & Casino, igralni salon

Naslov:
Ljubljanska cesta 65 1290 Grosuplje
Telefon:
01 781 02 00
Faks:
01 781 02 50
e-mail:

Je edinstven in eden najsodobnejših igralnih salonov v Sloveniji s čarobnim pridihom Afrike, odprt 24 ur na dan. Opremljen je z najboljšimi elektronskimi ruletami Interblock in igralnimi avtomati, ki so vodilni na svetovnem trgu igralniške opreme. V salonu lahko preizkusite srečo na 200 igralnih mestih - na 3 ruletah in 172 igralnih avtomatih (igre po sklopih: Pharaohs I in Pharaohs II, Cleopatra I in Cleopatra II, progresive Wild Africa, Sky Heroes in Compete to win, Where's the gold in ostale zanimive igre).


V igralnem salonu deluje TI-TO sistem, ki poenostavi izplačevanje dobitkov (ukinja se izplačilo z igralnimi žetoni) kot tudi vplačila na igralnih avtomatih (le-ti sprejemajo bankovce in igralne lističe). Igralna valuta je evro (igra pa se lahko že tudi za 0,01 €).


 

Igre
ameriška ruleta, Black Jack, francoska ruleta 

Pogoji za vstop :
Vstop v igralni salon je dovoljen le osebam, starejšim od 18 let s predložitvijo veljavnega osebnega dokumenta s fotografijo.

 
Vstopnina : Vstopnine ni. 
Dodatna ponudba : Gostom ob igralnih avtomatih nudimo brezplačne brezalkoholne napitke.

Posebnost: privlačne nagradne igre kot so Bingo Bongo, Extra Bingo, Petkova vročica in ostale priložnostne nagradne igre.
 

Možnost plačila
Diners, bančne kartice, Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, Karanta GPS Northing (N) : 45,9679 
GPS Easting (E) : 14,657 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

Skrbnik : Občina Grosuplje | 01 788 87 77 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti