Snovalec

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
 
SPODBUJAMO URESNIČITEV NOVIH IDEJ - ODPRTA STA POZIVA SNOVALEC 2014 IN T-LAB SNOVALEC 2014

Snovalec spodbuja promocijo in uresničitev novih idej - invencij v turizmu, ki bodo z uresničitvijo v prihodnosti postale inovacije, zrele za kandidiranje na razpisu Sejalec.

Namen Snovalca je, enako kot namen Sejalca, spodbujanje ustvarjalnosti, inventivnosti in inovativnosti na podjetniški ravni, ravni destinacij, združenj turističnih proizvodov oz. ponudnikov ali pri oblikovanju in trženju turističnih proizvodov z območja Slovenije na domačem in tujih trgih. Snovalec podpira snovanje in izvajanje projektov razvoja in tržnega uvajanja turističnih proizvodov, usklajenih s temeljnimi in strateškimi dokumenti javne agencije SPIRIT Slovenija, Slovenije in Evrope. 

Snovalec je letno objavljen v obliki nagradnega razpisa z denarnim skladom, ki ga za še bolj inovativen razvoj slovenskega turizma prispeva Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za turizem in internacionalizacijo v sodelovanju z agencijo SPIRIT.

Za Snovalca lahko kandidirajo avtorji invencij, ki nameravajo prijavljeno invencijo uresničiti in želijo zanjo prejeti priznanje, da so na pravi poti, promocijsko in strokovno podporo ter del finančnih sredstev, potrebnih za uresničevanje.

Potek izbire snovalcev koordinira Banka turističnih priložnosti Slovenije (http://www.btps.si/).
____

Snovalec je bil razpisan v letih 2009, 2010 in 2011. V letu 2013 se je Snovalec izvajal v sklopu projekta T-lab kot T-lab Snovalec 2013. Ta je izbranim prijaviteljem najobetavnejših idej omogočil sodelovanje v seriji brezplačnih T-lab svetovalnih in povezovalnih delavnic od julija 2013 do uresničitve ideje. Več o T-lab Snovalcu najdete TUKAJ.

V 2014 načrtujemo izvedbo Snovalca in T-lab Snovalca.
_____

Več novic o pozivu Snovalec.

Vabljeni tudi k predstavitvi vseh uresničenih nagrajenih produktov na turističnih spletnih straneh.

Bližnji dogodki

Datum: ponedeljek, 05 Maj 2014

Arabian Travel Market, Dubai

Več Pošljite povabilo

Datum: sreda, 23 April 2014

Osnovno usposabljanje STIP za skrbnike portala www.Slovenia.info 23.4.2014

Več Pošljite povabilo

Datum: sreda, 23 April 2014

WTM Latin America 2014

Več Pošljite povabilo
Pokaži več dogodkov za mesec April
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti