Jedro znamke

V samem jedru znamke I FEEL SLOVENIA je zelena. V Sloveniji je zelena več kot le barva; je »slovenska zelena«, ki izraža ravnotežje med umirjenostjo narave in prizadevnostjo Slovencev. Govori o neokrnjeni naravi in naši osredotočenosti, da jo tako tudi ohranimo. Simbolizira ravnovesje življenjskega sloga, ki združuje prijetno vznemirjenost, s katero zasledujemo osebne želje, s skupno vizijo, da gremo naprej, z naravo. Slovenska zelena opisuje tudi našo usmerjenost v elementarno, v to, kar čutimo pod svojimi rokami. In nenazadnje, slovenska zelena govori o skladnosti vseh čutov, s katerimi Slovenijo doživljamo. Slovenijo čutimo.

Z novo znamko Slovenije smo dobili tudi novo turistično znamko Slovenije, ki tako kot znamka Slovenije v svojem jedru nosi slovensko zeleno ter čutenje.
Slovenska zelena je izkustvo Slovenije, ki ostaja najdlje v spominu. Pomirja, saj simbolizira ravnotežje posameznika ter družbe in njenega razvoja. Vendar pa iz nenehnega slovenskega zasledovanja želja vre nalezljiva energija.
Slovenija te spodbudi, da se končno lotiš tega, kar si vedno želel, pa… Začutiš prijetno vznemirjenost. Naredil boš nekaj zase. Skladnost čutov, s katero si doživel slovensko zeleno, ti tudi po koncu oddiha daje elan in te obenem pomirja.
Oddih v Sloveniji ti povrne ravnovesje. Tudi zato, ker si v Sloveniji vedno v stiku z nečim elementarnim. Naj bo to voda, vonj po gozdu ali pristen okus jedi.

Slovenija je družabna

             
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti