TTA - Turistična tiskovna agencija

TTA/2.1.2013
Evropska prestolnica mladih Maribor 2013

Maribor, ki nosi prestižen naziv Evropska prestolnica mladih 2013 (EPM Maribor 2013) vabi, da se pridružite mladim iz Maribora, Slovenije, Evrope in sveta in spoznate mesto ter uživate v prijetni družbi mladih ter soustvarjajte EPM Maribor 2013.

Skozi celo leto se bodo zvrstile številne aktivnosti: delavnice, poučni seminarji, okrogle mize, mednarodne konference in festivali, ki bodo v mesto ob Dravi pripeljali strokovnjake, veljake in mlade iz celega sveta. Informacije kaj, kje, kdaj in zakaj se bo dogajalo v prestolnici mladih, so na voljo na spletnem naslovu http://www.mb2013.si/ ter na Facebook strani http://www.facebook.com/mb2013si.

V programskih sklopih projekta je 52 programov na temo zaposljivosti, stanovanjske problematike, prostovoljstva, ekologije, športa, zabave, strukturiranega dialoga, neformalnega izobraževanja, medkulturnega povezovanja, medgeneracijskega sodelovanja in kulturnega ustvarjanja. Pod okriljem Evropske prestolnice mladih Maribor 2013 se bo zvrstila množica dogodkov, ki jih pripravlja več kot 100 organizacij, društev in inštitucij. Soustvarjalo jih bo 3000 tujcev, množica 100.000 mladih pa bo skozi celo leto v Mariboru ustvarjala živahno atmosfero.Pisarna Evropske prestolnice mladih Maribor 2013

 

Slovenija postala prva Zelena destinacija sveta, Ljubljana dvakrat med sto najbolj trajnostnimi

Slovenija je postala prva Zelena destinacija na svetu, Ljubljana pa je kar dvakrat umeščena med sto najbolj trajnostnih na svetu. V okviru mednarodne konference Global Green Destinations Day razglašene še druge najboljše prakse zelenega in trajnostnega turizma s celega sveta. Na Ljubljanskem gradu slavile tudi različne slovenske destinacije in ponudniki.
več
 

Naročilo na novice TTA

* Naziv:
* Ime:
* Priimek:
* E-mail:
* Država:
Jezik:
Slovenski
Zvezdica (*) označuje obvezno polje.
Strinjam se z izjavo
Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija, Dimičeva 13, Ljubljana (v nadaljevanju STO), uporabi moje osebne podatke (ime in priimek, službeni elektronski naslov, službena telefonska številka, naziv v podjetju/organizaciji, faks številka, domača stran) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007). Upravljalec zbirke osebnih podatkov je STO. Namen obdelave osebnih podatkov je občasno posredovanje informacij ali obveščanje (po pošti ali po elektronski pošti) o pomembnejših spremembah, analizah, novih storitvah, posebnih ponudbah in podobnih informacijah na portalu STO in v slovenski turistični ponudbi. Uporabnik zbranih osebnih podatkov je STO, njegova predstavništva in informacijski uradi. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. V zgoraj navedene osebne podatke, ki jih posredujem skupaj s to izjavo ali kdajkoli pozneje, lahko kadarkoli vpogledam, zahtevam njihov prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris tako, da pošljem pisno zahtevo na naslov: stb@slovenia.info.

Ker Zakon o varstvu osebnih podatkov zahteva osebno privolitev posameznika za obdelavo osebnih podatkov, vas prosimo, da to upoštevate, in da bo Slovenska turistična agencija, v primeru, da bo izjava strinjanja prispela na STO po elektronski pošti (brez elektronskega podpisa), štela, da je to izjavo dala oseba, na katero je to elektronsko sporočilo naslovljeno in da je ta oseba dala osebno privolitev za obdelavo njenih osebnih podatkov, navedenih v izjavi.
 

Slovenija je družabna

             
Urad vlade za komuniciranjeSlovenijo čutimSlovenska tiskovna agencija
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti