TTA - Turistična tiskovna agencija

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
TTA/2.1.2013
Slovenija se predstavi na borzi Vakantiebeurs Utrecht

Slovenija se bo od 8. do 13. januarja predstavila na sejmu Vakantiebeurs Utrecht.

Vakantiebeurs je največji sejem v Državah Benelux. V letu 2012 je sejem obiskalo 126.500 obiskovalcev poslovne in splošne javnosti, predstavilo pa se je 1400 razstavljavcev iz celega sveta.

Za obiskovalce z Nizozemske je značilno, da Slovenijo radi obiskujejo z lastnim avtomobilom (t.i. individualne touring počitnice) in so na svojih počitnicah aktivni (predvsem kolesarjenje in pohodništvo). Zaradi slednjega je velika večina turističnih prenočitev s strani gostov iz Beneluksa  v Sloveniji ustvarjenih v času poletne sezone.

Slovenija se bo predstavila v hali 9, na 96 m2, na stojnici št. B052. Nosilno temo bo prevzel Zavod za turizem in šport v občini Kamnik, za vinsko degustacijo na stojnici pa bo poskrbela LTO Prlekije Ljutomer.

Na slovenski stojnici se bo predstavilo 15 predstavnikov slovenskega turističnega gospodarstva: Turizem Ljubljana, LTO Prlekija Ljutomer, Sava Hotels & Resorts, Terme Olimia, Terme Čatež, Združenje kampov Slovenije, Julijske Alpe, LTO Bovec, Smaragdna pot, Kompas, Zavod za turizem in šport v občini Kamnik, Postojnska jama, Adria Airways, Bernardin Group in HIT Nova Gorica.Slovenska turistična organizacija

Omejite izbor

Vabilo - predstavitev nastopa Slovenije na EXPO Milano 2015

Vabimo vas na predstavitev nastopa Slovenije in slovenskega gospodarstva na največjem svetovnem dogodku leta, svetovni razstavi EXPO Milano 2015.

Naročilo na novice TTA:
* Naziv: * Ime:
* Priimek: * E-mail:
* Država: Jezik: Slovenski
Zvezdica (*) označuje obvezno polje.
Strinjam se z izjavo
Dovoljujem, da SPIRIT Slovenija, javna agencija, Dimičeva 13, Ljubljana (v nadaljevanju SPIRIT Slovenija), uporabi moje osebne podatke (ime in priimek, službeni elektronski naslov, službena telefonska številka, naziv v podjetju/organizaciji, faks številka, domača stran) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007). Upravljalec zbirke osebnih podatkov je SPIRIT Slovenija, javna agencija. Namen obdelave osebnih podatkov je občasno posredovanje informacij ali obveščanje (po pošti ali po elektronski pošti) o pomembnejših spremembah, analizah, novih storitvah, posebnih ponudbah in podobnih informacijah na portalu SPIRIT in v slovenski turistični ponudbi. Uporabnik zbranih osebnih podatkov je SPIRIT Slovenija, javna agencija, njegova predstavništva in informacijski uradi. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. V zgoraj navedene osebne podatke, ki jih posredujem skupaj s to izjavo ali kdajkoli pozneje, lahko kadarkoli vpogledam, zahtevam njihov prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris tako, da pošljem pisno zahtevo na naslov: stb@spiritslovenia.si.

Ker Zakon o varstvu osebnih podatkov zahteva osebno privolitev posameznika za obdelavo osebnih podatkov, vas prosimo, da to upoštevate, in da bo SPIRIT Slovenija, javna agencija, v primeru, da bo izjava strinjanja prispela na SPIRIT Slovenija, javna agencija po elektronski pošti (brez elektronskega podpisa), štela, da je to izjavo dala oseba, na katero je to elektronsko sporočilo naslovljeno in da je ta oseba dala osebno privolitev za obdelavo njenih osebnih podatkov, navedenih v izjavi.

Bližnji dogodki

Datum: četrtek, 05 Februar 2015

Vakantiesalon - Brussels Holiday Fair 2015

Več Pošljite povabilo

Datum: torek, 03 Februar 2015

Osnovno usposabljanje STIP za skrbnike portala www.Slovenia.info 3.2.2015

Več Pošljite povabilo

Datum: sobota, 31 Januar 2015

Wiets en Wandelbeurs 2015

Več Pošljite povabilo
Pokaži več dogodkov za mesec Januar
Slovenska tiskovna agencijaUrad vlade za komuniciranjeSlovenijo čutim
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti