Slovenska
turistična
borza - SIW

Slovenska turistična borza - SIW on Boutique Tour 2022, največji poslovni dogodek slovenskega turizma je lani gostil 253 podjetij, od tega 120 tujih iz 24ih držav. Udeleženci borze so bili predvsem iz evropskih trgov, krepi se zanimanje tudi za Slovenijo s prekomorskih trgov, predvsem iz ZDA. Drugič zapovrstjo je slovenska turistična borza pod nazivom 'SIW on Boutique Tour' tuje in domače udeležence gostila na poslovnih dogodkih, ki se prepletajo z neformalnimi srečanji in edinstvenimi doživetji na študijskih turah v slovenskih makro destinacijah z Ljubljano kot izhodiščno točko. 

Največ tujih udeležencev je prišlo iz Italije (16), Avstrije (15) Nemčije (10), Belgije (9), Češke (8), Velike Britanije (7), Nizozemske (4),  Madžarske (6) in Francije (5). Borze se udeležujejo tudi predstavniki turističnih agencij in organizatorjev potovanj iz Hrvaške, Danske, Finske, Švedske, Poljske, Slovaške, Švice ter ZDA (17) Izraela (4), Kanade, Argentine, Koreje in Združenih arabskih emiratov.

Udeleženci borze so 30. in 31. maja 2022 spoznavali Slovenijo na osmih enodnevnih študijskih potovanjih v makro destinaciji po lastni izbiri. Tekom dogodka so tako spoznavali dve različni destinaciji, v sklopu katerih so v popoldanskem delu programa potekali tudi 1na1 sestanki.

Se vidimo ponovno v maja 2023!

Kontaktne informacije:

SLOVENSKA TURISTIČNA ORGANIZACIJA
Dimičeva 13, SI-1504 Ljubljana, Slovenija
Tel: +386 (0) 1 589 85 37
E-mail: siw2022@slovenia.info

Vam lahko še kako pomagamo?

Predlagamo, da si ogledate tudi te vsebine.

Poslovne strani

Novice in informacije za poslovne uporabnike s področja turizma.

Poslovne strani

Več

Koledar poslovnih dogodkov

Izberite vašo poslovno priložnost.

Koledar poslovnih dogodkov

Več

Foto galerija poslovnih dogodkov

Foto galerija poslovnih dogodkov

Več

Deli s prijatelji