Aktualni javni razpisi in pozivi Slovenske turistične organizacije

Prelistajte in pridobite dokumentacijo javnih razpisov in pozivov, ki jih objavlja Slovenska turistična organizacija. 

Maj 2019

20.5.2019

Postanite nova Evropska destinacija odličnosti

Slovenska turistična organizacija je objavila poziv za izbiro nove Evropske destinacije odličnosti (EDEN), katerega namen je promocija manj prepoznavnih destinacij z bogato turistično ponudbo. Tokratna tema izbora je turizem dobrega počutja, ki zajema vse aktivnosti, ki prispevajo k fizičnemu, duševnemu in kognitivnemu zdravju obiskovalcev. Zmagovalna destinacija bo vključena v promocijske aktivnosti Slovenske turistične organizacije, na evropski ravni pa za promocijo destinacij odličnosti skrbi Evropska komisija. Prijave bo ocenila strokovna komisija, ki bo med prijavitelji izbrala polfinaliste, kateri bodo pozneje ocenjeni tudi na terenskem obisku.

Rok za prijavo je ponedeljek, 17. junij 2019 do 14. ure. V primeru dodatnih vprašanj ali težav pri oddaji prijav pišite na masa.klemencic@slovenia.info.

Za vse, ki boste razmišljali o kandidaturi, bo v ponedeljek, 3. junija 2019 ob 13:00 organiziran informativni dan  (STO, Dimičeva 13, Ljubljana – sejna soba v 2. nadstropju). Vljudno vas prosimo, da udeležbo javite do četrtka, 30. maja 2019, na naslov masa.klemencic@slovenia.info.

Vabljeni k sodelovanju!

Povabilo k oddaji prijav

Obrazec 1: Prijava za izbor

Obrazec 2: Izjava občin o sodelovanju

Obrazec 3: Vprašalnik

 

7.5.2019

Poziv za podelitev priznanja Sejalec 2018 

Slovenska turistična organizacija objavlja poziv za podelitev priznanja Sejalec za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije za zahtevnega obiskovalca.

Poziv Sejalec 2018 je objavljen na portalu inovativnosti AIRTH in v priponki spodaj. 

Na poziv se prijavite tako, da svojo inovacijo vpišete na AIRTH portal. Natančna navodila najdete v besedilu poziva v priponki.

Rok za prijavo je 10.6.2018 (do 23:59 ure).

Prijavite se lahko vsi tisti, ki ste med 1.1.2017 in 31.12.2018 prvič javno ponudili na trgu inovativni proizvod, proces ali pristop.

V primeru dodatnih vprašanj ali težav pri oddaji prijav pišite na inovativnost@slovenia.info

Poziv Sejalec 2019 

Prijava 

Prijave bo ocenila strokovna komisija, ki bo med prijavitelji izbrala polfinaliste, kateri bodo pozneje ocenjeni tudi na terenskem obisku. Prejemniki naziva Sejalec 2019 bodo razglašeni na Dnevih slovenskega turizma novembra letos.

Nagrajenci si zagotovijo dodatno promocijo z izpostavljenostjo na nacionalnem turističnem portalu in vključevanjem v promocijske aktivnosti Slovenske turistične organizacije.

Vabljeni k sodelovanju! 

 

Marec 2019 

25.3.2019

Dopolnitev Poziva za sodelovanje na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2019 - DOPOLNITEV

Slovenska turistična organizacija je v decembru 2018 objavila Poziv za sodelovanje na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2019. Slovenska turistična organizacija dopolnjuje poziv z novima dvema trgoma, na katerih je možna udeležba na sejmih (poglavje 4.2.). Čistopis povabila z vključeno dopolnitvijo, podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki.

Poziv za sodelovanje na specializiranih in splošnih turističnih sejmih v letu 2019 - DOPOLNITEV

  

Februar 2019

13.2.2019

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva

Slovenska turistična organizacija objavlja javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva z namenom promocije slovenske turistične ponudbe in prodaje konkretnih turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.

Cilj javnega poziva je komuniciranja paketov v okviru digitalne kampanje in s tem povečanje števila prihodov in nočitev turistov in s tem večanje prihodkov v turizmu. Slovenska turistična organizacija bo globalno digitalno kampanjo izvedla na 16 trgih. Več informacij o digitalni kampanji je na voljo na: https://www.slovenia.info/sl/digitalna-kampanja-2019 

Turistične pakete za spomladansko obdobje je možno oddati do vključno 1.3.2019 za naslednje sklope:

  • AKTIVNE POČITNICE,
  • DRUŽINSKE POČITNICE,
  • WELLNESS PONUDBE,
  • KULINARIČNE PONUDBE IN
  • PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV

 

Oddaja ponudb preko spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi  oddani paketi bodo prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Celoten poziv je na voljo v priponki: 

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG

Navodila za ponudnike za oddajo paketov:

Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe

  

Javno naročilo za vzpostavitev spletnega portala Slovenia Outdoor

Številka javnega naročila: JNM-0001/2019-S-POG-STO

Rok za prejem ponudb je do 8.3.2019 do 9:00 ure. Ponudniki predložijo elektronsko ponudbo preko naslednje povezave: https://ejn.gov.si/eJN2. Odpiranje ponudb bo potekalo v informacijskem sistemu e-JN dne 8.3.2019 in se bo začelo ob 9:15 uri na spletnem naslovu https://ejn.gov.si/eJN2.

Ocenjena vrednost javnega naročila je 60.000,00 evrov brez DDV oz. 73.200,00 evrov z 22% DDV.

Predmet naročila je podrobneje opredeljen v razpisni dokumentaciji, ki je v celoti na voljo naslednjih povezavah: http://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=296550. 

Ponudniki lahko zastavijo vprašanja v zvezi z razpisno dokumentacijo in ostalimi elementi javnega naročila izključno na portal javnih naročil (www.enarocanje.si). Skrajni rok za postavitev vprašanj v zvezi s razpisom je do datuma 19.2.2019 do 10:00 ure.

 

Januar 2019

Poziv za podelitev priznanja Snovalec 2019

Slovenska turistična organizacija objavlja poziv za podelitev priznanja Snovalec za spodbujanje promocije in uresničitev novih idej – invencij v turizmu. Letos je za najbolj obetavne ideje s področja turizma na voljo kar 45.000 evrov. 

Lani sta nagrado prejela dva projekta, ki sta uresničila svojo idejo: Virtualni poligon ''Luknja v prihodnost'' in Slovenija, kulinarična destinacija.

Več

 

Odprt nov poziv za 5-zvezdična doživetja – za leto 2019

Slovenska turistična organizacija je 18. januarja 2019 objavila nov poziv za 5-zvezdična doživetja, ki se bodo tržila pod znamko kakovosti Slovenia Unique ExperiencesPrvi rok za oddajo prijav v okviru Poziva 2019 je 15. marec 2019, drugi pa 20. september 2019.

Predmet »Poziva za 5-zvezdična doživetja« so obstoječa, nadgrajena ali nova 5-zvezdična doživetja, ki sledijo opredeljenemu konceptu, izpolnjujejo kriterije in z vključitvijo v izbrano zbirko doživetij prispevajo k pozicioniranju Slovenije v skladu z zastavljeno vizijo »Slovenije kot zelene butične destinacije za 5-zvezdična doživetja«.

Več

Pozivi k oddaji prijav za pridobitev znaka SLOVENIA GREEN za leto 2019 

Slovenska turistična organizacija objavlja pozive za vstop v Zeleno shemo slovenskega turizma v letu 2019 in pridobitev znakov SLOVENIA GREEN: SLOVENIA GREEN Destination, SLOVENIA GREEN Accommodation, SLOVENIA GREEN Travel Agency, SLOVENIA GREEN Attraction in SLOVENIA GREEN Park. Vse informacije, roki in prijavnice na spodnji povezavi.

Informacije o pozivih 2019

Javno povabilo k oddaji ponudb za izvedbo Medijskega zakupa in PR aktivnosti v medijih letalskih prevoznikov, ki letijo v Slovenijo, in drugih promocijskih aktivnosti s ciljem pospeševanja prodaje Slovenije kot avio destinacije od 2019 do 2021

Številka javnega naročila: JNV-0018/2018-S-POG-STO

Rok za prejem ponudb je do 20.2.2019 do 12:00 ure. Ponudniki predložijo elektronsko ponudbo preko naslednje povezave: https://ejn.gov.si/eJN2. Odpiranje ponudb bo potekalo v informacijskem sistemu e-JN dne 20.2.2019 in se bo začelo ob 13:00 uri na spletnem naslovu https://ejn.gov.si/eJN2.

Za oddajo ponudb je zahtevano eno od s strani kvalificiranega overitelja izdano digitalno potrdilo: SIGEN-CA, POŠTA®CA, HALCOM-CA, AC NLB.

Ocenjena vrednost javnega naročila je 737.704,92 evrov brez DDV oz. 900.000,00 evrov z 22% DDV.

Predmet naročila je podrobneje opredeljen v razpisni dokumentaciji, ki je v celoti na voljo naslednjih povezavah: https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=290273 in https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:9560-2019:TEXT:EN:HTML&tabId=0

Ponudniki lahko zastavijo vprašanja v zvezi z razpisno dokumentacijo in ostalimi elementi javnega naročila izključno na portal javnih naročil (www.enarocanje.si). Skrajni rok za postavitev vprašanj v zvezi s razpisom je do datuma 7.2.2019 do 12:00 ure.

 

Dopolnitev Povabila incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019

Slovenska turistična organizacija je v decembru 2018 objavila Povabilo incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019. Slovenska turistična organizacija dopolnjuje povabilo z novimi trgi, na katerih se izvajajo trženjske aktivnosti. Čistopis povabila z vključeno dopolnitvijo, podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki.

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019  - čistopis z dopolnitvami 07.01.2019

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019 - obrazci in poročilo

 

December 2018

Povabilo incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019

Slovenska turistična organizacija vabi incoming potovalne agencije in organizatorje potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019. Podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki.  

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019 - obrazci

 

Povabilo specializiranim turističnim združenjem in skupini najmanj petih partnerjev slovenskega turističnega gospodarstva k prijavam nastopa na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2019 

Slovenska turistična organizacija vabi specializirana turistična združenja in skupino najmanj petih partnerjev slovenskega turističnega gospodarstva k prijavam nastopa na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2019, kjer STO ni aktivno prisotna.

Podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponkah.

Poziv za sodelovanje 

Prijavni obrazci

  

Arhiv javnih razpisov in pozivov

Deli s prijatelji

Dodaj med priljubljene Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na LinkedInu Deli na Pinterestu Deli na Vkontakte Pošlji prijatelju