Aktualni javni razpisi in pozivi Slovenske turistične organizacije

Prelistajte in pridobite dokumentacijo javnih razpisov in pozivov, ki jih objavlja Slovenska turistična organizacija. 

10. 4. 2018

Javno naročilo za storitve video produkcije

Slovenska turistična organizacija je dne 6.4.2018 objavila javno naročilo za storitve video produkcije v 3 sklopih:
Javno naročilo obsega naslednje 3 sklope, z ocenjenimi vrednostmi:

  • Sklop 1: Zgodbe Slovenije: 90.000 evrov brez DDV
  • Sklop 2: Zimska doživetja: 12.000 evrov brez DDV
  • Sklop 3: Mednarodni športni dogodki v Sloveniji: 20.000 evrov brez DDV

Skupna ocenjena vrednost javnega naročila je 122.000,00 evrov brez DDV oz. 148.840,00 evrov z 22% DDV.

Rok za oddajo ponudb je najkasneje 8.5.2018 do 12.00 ure. Ponudniki morajo ponudbe predložiti v elektronski obliki informacijski sistem e-JN na spletnem naslovu https://ejn.gov.si/eJN2

Odpiranje ponudb bo dne 8.5.2018 ob 13.00 uri na naslovu https://ejn.gov.si/eJN2.

Za dodatna vprašanja v zvezi s pripravo ponudbe oz. kakršnokoli dodatno pojasnilo, mora ponudnik zaprositi najkasneje do 24.4.2018 do 12:00 ure, preko portala e-narocanje.si.

Celotna razpisna dokumentacija je dostopna na naslednji povezavi: http://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=249917.

 

9. 4. 2018

Najava poziva za 5-zvezdična doživetja, ki bodo podpirala obljubo Slovenije kot zelene butične destinacije za 5-zvezdična doživetja

Strategija trajnostne rasti slovenskega turizma 2017–2021 (Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, oktober 2017) je v viziji opredelila, da je Slovenija globalna zelena butična destinacija za zahtevnega obiskovalca, ki išče aktivna in raznolika doživetja, mir in osebne koristi.

Temeljnega pomena za izpolnjevanje obljube Slovenije kot zelene butične destinacije za 5-zvezdična doživetja so visoko kakovostna, razlikovalna, avtentična doživetja, z lokalnim karakterjem, izredno dodelanim pristopom in storitvijo ter z močno izraženo izkustveno in osebno noto – takšna, ki ustvarjajo višjo dodano vrednost in nagovarjajo zahtevnega obiskovalca.

V podporo doseganju vizije oziroma izpolnjevanju obljube Slovenije kot zelene butične destinacije za 5-zvezdična doživetja Slovenska turistična organizacija (STO) pripravlja in s tem dokumentom najavlja objavo »Poziva za 5-zvezdična doživetja«.

Namen »Poziva za 5-zvedična doživetja« je (1) spodbujanje razvoja, ustvarjalnosti, inventivnosti in inovativnosti s ciljem pospeševanja kakovosti in razvoja doživetij na podjetniški ravni, na ravni destinacij, združenj turističnih produktov oziroma ponudnikov, (2) krepitev produktov z dodano vrednostjo ter (3) identificiranje presežkov – kakovostnih, unikatnih, avtentičnih, inovativnih, dovršenih parcialnih in integralnih turističnih produktov ter s tem uspešnejše pozicioniranje in trženje slovenske turistične ponudbe na tujih trgih.

Najava poziva, v kateri je opredeljen koncept 5-zvezdičnih doživetij, ki bodo predmet poziva, je na voljo v priponki:

Najava poziva za 5-zvezdična doživetja

 

3.4.2018

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva

Slovenska turistična organizacija objavlja javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva z namenom promocije slovenske turistične ponudbe in prodaje konkretnih turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.

Cilj javnega poziva je komuniciranja paketov v okviru digitalne kampanje in s tem povečanje števila prihodov in nočitev turistov in s tem večanje prihodkov v turizmu. Slovenska turistična organizacija bo globalno digitalno kampanjo izvedla na 10 trgih oz. skupinah trgov in v Združenih državah Amerike. Več informacij o digitalni kampanji je na voljo: https://www.slovenia.info/sl/digitalna-kampanja.

Turistične pakete za poletno obdobje – za namen promocije in prodaje PRED SEZONO, je možno oddati do vključno 17.4.2018 za sledeče sklope:

  • AKTIVNE POČITNICE,
  • DRUŽINSKE POČITNICE,
  • WELLNESS PONUDBE,
  • KULINARIČNE PONUDBE IN
  • PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV

 

Oddaja ponudb preko spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi  oddani paketi bodo prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Celoten poziv je na voljo v priponki: 

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG

Navodila za ponudnike za oddajo paketov: 

Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe

 

7.3.2018

Javno naročilo male vrednosti za izvedbo Digitalne akademije 2018

Na podlagi Zakona o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 91/15; v nadaljevanju ZJN-3), Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, vabi ponudnike k predložitvi pisne ponudbe v skladu z dokumentacijo v zvezi z oddajo javnega naročila na osnovi javnega naročila po postopku naročila male vrednosti, za predmet naročila »Javno naročilo male vrednosti za izvedbo Digitalne akademije 2018«, najkasneje do:

dne 4.4.2018 do 10:00 ure na naslov: Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, oziroma ponudbo pošljejo s priporočeno pošiljko.

Javno odpiranje ponudb bo:

dne: 4.4.2018 ob 10.30 uri v sejni sobi, v 2. nadstropju

kraj: Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana

Več informacij in celotna razpisna dokumentacija je na voljo na portalu Enaročanje: http://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=246318

  

Povabilo incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2018

Slovenska turistična organizacija vabi incoming potovalne agencije in organizatorje potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2018. Podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki.  

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2018

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2018 - obrazci

 

Poziv k oddaji prijav za pridobitev znaka kolesarskega ali pohodniškega hotela oz. drugega nastanitvenega obrata      

Objavljamo poziv za specializacijo namestitev za pohodnike in kolesarje. Poziv je namenjen nastanitvam, ki se želijo specializirati za pohodnike in ali kolesarske obiskovalce. Nastanitve morajo izpolniti priložene kriterije, ki so usklajeni s podobnimi kriteriji v sosednjih državah. Glede na kvaliteto storitev , ki jih ponujajo turistom, lahko pridobijo znak v razponu od 1 do 5 pohodnikov in ali od 1 do 5 kolesarčkov.

Poziv je odprt celo leto. Komisija izpolnjevanje kriterijev pregleda dvakrat letno in sicer aprila oz. maja in še enkrat v septembru oz. oktobru. Vsi, ki  pridobijo znak specializacije, se lahko vključijo v združenje specializiranih namestitev Pohodništvo&kolesarjenje giz, ki izvaja marketinške aktivnosti predvsem na tujih trgih.

Poziv k oddaji prijav za pridobitev znaka kolesarskega hotela oz. drugega nastanitvenega obrata

Poziv k oddaji prijav za pridobitev znaka pohodniškega hotela oz. drugega nastanitvenega obrata

 

Arhiv javnih razpisov in pozivov

Deli s prijatelji

Dodaj med priljubljene Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Google Plusu Deli na LinkedInu Deli na Pinterestu Deli na Vkontakte Pošlji prijatelju