Prelistajte in pridobite dokumentacijo javnih razpisov in pozivov, ki jih objavlja Slovenska turistična organizacija. 

 

September 2019

12. 09. 2019

Javni poziv za sodelovanje v kulinaričnem vodniku Alpe Adria Trail – AAT Food and Wine Guide

V sklopu Interreg projekta Italija-Avstrija na temo Alpe Adria Trail-a je bila Slovenska Turistična organizacija povabljena k sodelovanju v zvezi s predstavitvijo enogastronomije ob Alpe Adria Trail, kot »nadgradnjo« vodnika AAT. S ciljem predstavitve slovenskega dela AAT skozi kulinariko, bodo na podlagi poziva izbrani in predstavljeni v vodniku:

  • 4 ponudniki/etapo v skladu s pogoji - kategorija A
  • skupno 6 proizvajalcev za tipične produkte regije v skladu s pogoji – kategorija B
  • skupno 5 ponudnikov »Gourmet« v skladu s pogoji (ponudniki visoke kulinarike vključeni v vodnik Gault&Millau) – kategorija C

 

Končni rok za oddajo materialov je četrtek, 19.9.2019. Izpolnjene prijavnice pošljite na e-naslov fairs@slovenia.info

V priponki pošiljamo:

 

Avgust 2019

29. 8. 2019

Javni poziv za oddajo ponudb za kampanjo DACH

Slovenska turistična organizacija je avgusta 2019 objavila javni poziv za oddajo ponudb za kampanjo DACH z namenom promocije slovenske turistične ponudbe na trgih Nemčije, Avstrije in Švice (trgi DACH) in prodaje konkretnih turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.

Cilj javnega poziva je komuniciranje paketov v okviru kampanje DACH in s tem dvig prepoznavnosti Slovenije kot butične destinacije za petzvezdična doživetja in nagovarjanje potencialnih gostov višjega dohodkovnega razreda, t.i. High Value Traveler segment. Slovenska turistična organizacija bo kampanjo DACH izvedla v oktobru in novembru letos, na trgih Avstrije, Nemčije in Švice. Več informacij o kampanji DACH je na voljo na: https://www.slovenia.info/sl/splosne-vsebine/fokusirana-kampanja-na-trgih-avstrije-nemcije-in-svice

V okviru javnega poziva je turistične pakete za kampanjo DACH možno oddati do vključno 16. septembra 2019.

Oddaja ponudb preko spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Paketi, ki bodo oddani skladno z navodili za ponudnike, bodo prevedeni v nemški jezik in objavljeni na pristajalnih straneh kampanje DACH. STO si pridružuje pravico, da ne objavi določenega paketa, če vsebinsko ne bo ustrezal zastavljenim usmeritvam kampanje.

Oddani paketi morajo biti na voljo za rezervacijo v času enkrat med 1. oktobrom in vsaj 30. junijem 2020, s tem da veljavnost paketa ne sme biti krajša kot 1 mesec.

Celoten poziv je na voljo v priponki: 

Javni poziv za oddajo ponudb za kampanjo DACH

Navodila za ponudnike za oddajo paketov:

Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe

 

9. 8. 2019

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva - jesensko-zimski sklop oddaje ponudb 

Slovenska turistična organizacija je februarja 2019 objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva z namenom promocije slovenske turistične ponudbe in prodaje konkretnih turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.

Cilj javnega poziva je komuniciranja paketov v okviru digitalne kampanje in s tem povečanje števila prihodov in nočitev turistov in s tem večanje prihodkov v turizmu. Slovenska turistična organizacija bo globalno digitalno kampanjo izvedla na 16 trgih. 

Več informacij o digitalni kampanji je na voljo na: https://www.slovenia.info/sl/digitalna-kampanja-2019 

V okviru javnega poziva je turistične pakete za jesensko-zimsko obdobje možno oddati do vključno 1. 9. 2019 za naslednje sklope:

  • AKTIVNE POČITNICE,
  • DRUŽINSKE POČITNICE,
  • WELLNESS PONUDBE,
  • KULINARIČNE PONUDBE IN
  • PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV
  • ZIMSKE POČITNICE

Oddaja ponudb preko spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Paketi, ki bodo oddani skladno z navodili za ponudnike, bodo prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Celoten poziv je na voljo v priponki: 

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG

Navodila za ponudnike za oddajo paketov:

Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe

 

Januar 2019

Poziv za podelitev priznanja Snovalec 2019

Slovenska turistična organizacija objavlja poziv za podelitev priznanja Snovalec za spodbujanje promocije in uresničitev novih idej – invencij v turizmu. Letos je za najbolj obetavne ideje s področja turizma na voljo kar 45.000 evrov. 

Lani sta nagrado prejela dva projekta, ki sta uresničila svojo idejo: Virtualni poligon ''Luknja v prihodnost'' in Slovenija, kulinarična destinacija.

Več

 

Odprt nov poziv za 5-zvezdična doživetja – za leto 2019

Slovenska turistična organizacija je 18. januarja 2019 objavila nov poziv za 5-zvezdična doživetja, ki se bodo tržila pod znamko kakovosti Slovenia Unique Experiences

Prvi rok za oddajo prijav v okviru Poziva 2019 je zaključen. Drugi rok 20. september 2019 je še odprt.

Predmet »Poziva za 5-zvezdična doživetja« so obstoječa, nadgrajena ali nova 5-zvezdična doživetja, ki sledijo opredeljenemu konceptu, izpolnjujejo kriterije in z vključitvijo v izbrano zbirko doživetij prispevajo k pozicioniranju Slovenije v skladu z zastavljeno vizijo »Slovenije kot zelene butične destinacije za 5-zvezdična doživetja«.

Več

Pozivi k oddaji prijav za pridobitev znaka SLOVENIA GREEN za leto 2019 

Slovenska turistična organizacija objavlja pozive za vstop v Zeleno shemo slovenskega turizma v letu 2019 in pridobitev znakov SLOVENIA GREEN. Za znak Slovenia Green Destination in znak Slovenia Green Park (pristop na način destinacij) je razpis za leto 2019 zaključen, za znake Slovenia Green Accommodation, Slovenia Green Travel Agency, Slovenia Green Attraction in Slovenia Green Park (pristop s podpornim znakom) pa je razpis odprt celo leto 2019. Vse informacije, roke in prijavnice najdete na spodnji povezavi.

Informacije o pozivih 2019

Dopolnitev Povabila incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019

Slovenska turistična organizacija je v decembru 2018 objavila Povabilo incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019. Slovenska turistična organizacija dopolnjuje povabilo z novimi trgi, na katerih se izvajajo trženjske aktivnosti. Čistopis povabila z vključeno dopolnitvijo, podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki. Razpis je odprt celo leto 2019.

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019  - čistopis z dopolnitvami 07.01.2019

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019 - obrazci in poročilo

 

December 2018

Povabilo incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019

Slovenska turistična organizacija vabi incoming potovalne agencije in organizatorje potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019. Razpis je odprt celo leto 2019. Podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki.  

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019 - obrazci

 

Povabilo specializiranim turističnim združenjem in skupini najmanj petih partnerjev slovenskega turističnega gospodarstva k prijavam nastopa na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2019 

Slovenska turistična organizacija vabi specializirana turistična združenja in skupino najmanj petih partnerjev slovenskega turističnega gospodarstva k prijavam nastopa na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2019, kjer STO ni aktivno prisotna.

Podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponkah.

Poziv za sodelovanje 

Prijavni obrazci

  

Arhiv javnih razpisov in pozivov

Deli s prijatelji

Dodaj med priljubljene Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na LinkedInu Deli na Pinterestu Deli na Vkontakte Pošlji prijatelju