Aktualni javni razpisi in pozivi Slovenske turistične organizacije

Prelistajte in pridobite dokumentacijo javnih razpisov in pozivov, ki jih objavlja Slovenska turistična organizacija. 

Marec 2019

29.3.2019

Javno naročilo za »So-organizacijo Slovenske turistične borze (SIW) 2020«

Slovenska turistična organizacija je objavila poziv za »So-organizacijo Slovenske turistične borze (SIW) 2020«, ki je največji poslovni dogodek slovenskega turizma na domačih tleh in bo v letu 2020 potekal od 14 do 16. maja. SIW predstavlja enkratno priložnost za predstavitev slovenske turistične ponudbe tujim organizatorjem potovanj, turističnim in specializiranim agencijam ter interesnim združenjem.

Rok za oddajo ponudb je najkasneje do 23. april  2019 do 11. ure. 

Celotna razpisna dokumentacija je dostopna na naslednji povezavi: http://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=302163

 

25.3.2019

Dopolnitev Poziva za sodelovanje na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2019 - DOPOLNITEV

Slovenska turistična organizacija je v decembru 2018 objavila Poziv za sodelovanje na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2019. Slovenska turistična organizacija dopolnjuje poziv z novima dvema trgoma, na katerih je možna udeležba na sejmih (poglavje 4.2.). Čistopis povabila z vključeno dopolnitvijo, podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki.

Poziv za sodelovanje na specializiranih in splošnih turističnih sejmih v letu 2019 - DOPOLNITEV

 

22.3.2019

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva - poletni sklop oddaje ponudb 

Slovenska turistična organizacija je februarja 2019 objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva z namenom promocije slovenske turistične ponudbe in prodaje konkretnih turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.

Cilj javnega poziva je komuniciranja paketov v okviru digitalne kampanje in s tem povečanje števila prihodov in nočitev turistov in s tem večanje prihodkov v turizmu. Slovenska turistična organizacija bo globalno digitalno kampanjo izvedla na 16 trgih. Več informacij o digitalni kampanji je na voljo na: https://www.slovenia.info/sl/digitalna-kampanja-2019 

V okviru javnega poziva, je turistične pakete za poletno obdobje možno oddati do vključno 16.4.2019 za naslednje sklope:

 • AKTIVNE POČITNICE,
 • DRUŽINSKE POČITNICE,
 • WELLNESS PONUDBE,
 • KULINARIČNE PONUDBE IN
 • PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV

 

Oddaja ponudb preko spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi  oddani paketi bodo prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Celoten poziv je na voljo v priponki: 

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG

Navodila za ponudnike za oddajo paketov:

Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe

 

20.3.2019

Naročnik je objavil novo razpisno dokumentacijo za Javno naročilo za izvedbo »Medijskega zakupa in PR aktivnosti v medijih letalskih prevoznikov, ki letijo v Slovenijo, in drugih promocijskih aktivnosti s ciljem pospeševanja prodaje Slovenije kot avio destinacije od 2019 do 2021« (Številka javnega naročila: JNV-0018/2018-S-POG-STO), ki vsebuje naslednje spremembe:

 • nov rok za prejem ponudb je 23.4.2019 do 12:00 ure. Ponudniki predložijo elektronsko ponudbo preko naslednje povezave: https://ejn.gov.si/eJN2. Nov rok za odpiranje ponudb bo potekalo v informacijskem sistemu e-JN je dne 23.4.2019 in se bo začelo ob 13:00 uri na spletnem naslovu https://ejn.gov.si/eJN2.
 • Dodani so bili strateški avio trgi za Slovenijo: Danska, Litva, Latvija in Estonija.

Predmet naročila je podrobneje opredeljen v razpisni dokumentaciji, ki je v celoti na voljo naslednjih povezavah: http://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=301022 in https://ted.europa.eu/TED/notice/udl?uri=TED:NOTICE:134796-2019:TEXT:SL:HTML .

 

Februar 2019

13.2.2019

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva

Slovenska turistična organizacija objavlja javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva z namenom promocije slovenske turistične ponudbe in prodaje konkretnih turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.

Cilj javnega poziva je komuniciranja paketov v okviru digitalne kampanje in s tem povečanje števila prihodov in nočitev turistov in s tem večanje prihodkov v turizmu. Slovenska turistična organizacija bo globalno digitalno kampanjo izvedla na 16 trgih. Več informacij o digitalni kampanji je na voljo na: https://www.slovenia.info/sl/digitalna-kampanja-2019 

Turistične pakete za spomladansko obdobje je možno oddati do vključno 1.3.2019 za naslednje sklope:

 • AKTIVNE POČITNICE,
 • DRUŽINSKE POČITNICE,
 • WELLNESS PONUDBE,
 • KULINARIČNE PONUDBE IN
 • PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV

 

Oddaja ponudb preko spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi  oddani paketi bodo prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Celoten poziv je na voljo v priponki: 

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG

Navodila za ponudnike za oddajo paketov:

Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe

 

12.2.2019

Javno naročilo za izvedbo Medijskega zakupa in PR aktivnosti v medijih letalskih prevoznikov, ki letijo v Slovenijo, in drugih promocijskih aktivnosti s ciljem pospeševanja prodaje Slovenije kot avio destinacije od 2019 do 2021

Naročnik je objavil novo razpisno dokumentacijo za Javno naročilo za izvedbo Medijskega zakupa in PR aktivnosti v medijih letalskih prevoznikov, ki letijo v Slovenijo, in drugih promocijskih aktivnosti s ciljem pospeševanja prodaje Slovenije kot avio destinacije od 2019 do 2021 (Številka javnega naročila: JNV-0018/2018-S-POG-STO), ki vsebuje naslednje spremembe:

 • poenostavljen je postopek oddaje ponudbe (navodila za uporabo informacijskega sistema za uporabo funkcionalnosti elektronske oddaje ponudb e-JN so objavljena na spletnem naslovu:https://ejn.gov.si/ponudba/pages/aktualno/vec_informacij_ponudniki.xhtml; točka 1.3. registracija v sistem, točka 3. Oddaja ponudb)
 • nov rok za prejem ponudb je 20.3.2019 do 12:00 ure. Ponudniki predložijo elektronsko ponudbo preko naslednje povezave:https://ejn.gov.si/eJN2. Nov rok za odpiranje ponudb bo potekalo v informacijskem sistemu e-JN je dne 20.3.2019 in se bo začelo ob 13:00 uri na spletnem naslovu https://ejn.gov.si/eJN2.
 • nov skrajni rok za postavitev vprašanj v zvezi z razpisom je 7.3.2019 do 12:00 ure.

Predmet naročila je podrobneje opredeljen v razpisni dokumentaciji, ki je v celoti na voljo naslednjih povezavah:https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=296398 in https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:68098-2019:TEXT:EN:HTML&src=0

 

Javno naročilo za vzpostavitev spletnega portala Slovenia Outdoor

Številka javnega naročila: JNM-0001/2019-S-POG-STO

Rok za prejem ponudb je do 8.3.2019 do 9:00 ure. Ponudniki predložijo elektronsko ponudbo preko naslednje povezave: https://ejn.gov.si/eJN2. Odpiranje ponudb bo potekalo v informacijskem sistemu e-JN dne 8.3.2019 in se bo začelo ob 9:15 uri na spletnem naslovu https://ejn.gov.si/eJN2.

Ocenjena vrednost javnega naročila je 60.000,00 evrov brez DDV oz. 73.200,00 evrov z 22% DDV.

Predmet naročila je podrobneje opredeljen v razpisni dokumentaciji, ki je v celoti na voljo naslednjih povezavah: http://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=296550. 

Ponudniki lahko zastavijo vprašanja v zvezi z razpisno dokumentacijo in ostalimi elementi javnega naročila izključno na portal javnih naročil (www.enarocanje.si). Skrajni rok za postavitev vprašanj v zvezi s razpisom je do datuma 19.2.2019 do 10:00 ure.

 

Januar 2019

Poziv za podelitev priznanja Snovalec 2019

Slovenska turistična organizacija objavlja poziv za podelitev priznanja Snovalec za spodbujanje promocije in uresničitev novih idej – invencij v turizmu. Letos je za najbolj obetavne ideje s področja turizma na voljo kar 45.000 evrov. 

Lani sta nagrado prejela dva projekta, ki sta uresničila svojo idejo: Virtualni poligon ''Luknja v prihodnost'' in Slovenija, kulinarična destinacija.

Več

 

Odprt nov poziv za 5-zvezdična doživetja – za leto 2019

Slovenska turistična organizacija je 18. januarja 2019 objavila nov poziv za 5-zvezdična doživetja, ki se bodo tržila pod znamko kakovosti Slovenia Unique ExperiencesPrvi rok za oddajo prijav v okviru Poziva 2019 je 15. marec 2019, drugi pa 20. september 2019.

Predmet »Poziva za 5-zvezdična doživetja« so obstoječa, nadgrajena ali nova 5-zvezdična doživetja, ki sledijo opredeljenemu konceptu, izpolnjujejo kriterije in z vključitvijo v izbrano zbirko doživetij prispevajo k pozicioniranju Slovenije v skladu z zastavljeno vizijo »Slovenije kot zelene butične destinacije za 5-zvezdična doživetja«.

Več

Pozivi k oddaji prijav za pridobitev znaka SLOVENIA GREEN za leto 2019 

Slovenska turistična organizacija objavlja pozive za vstop v Zeleno shemo slovenskega turizma v letu 2019 in pridobitev znakov SLOVENIA GREEN: SLOVENIA GREEN Destination, SLOVENIA GREEN Accommodation, SLOVENIA GREEN Travel Agency, SLOVENIA GREEN Attraction in SLOVENIA GREEN Park. Vse informacije, roki in prijavnice na spodnji povezavi.

Informacije o pozivih 2019

Javno povabilo k oddaji ponudb za izvedbo Medijskega zakupa in PR aktivnosti v medijih letalskih prevoznikov, ki letijo v Slovenijo, in drugih promocijskih aktivnosti s ciljem pospeševanja prodaje Slovenije kot avio destinacije od 2019 do 2021

Številka javnega naročila: JNV-0018/2018-S-POG-STO

Rok za prejem ponudb je do 20.2.2019 do 12:00 ure. Ponudniki predložijo elektronsko ponudbo preko naslednje povezave: https://ejn.gov.si/eJN2. Odpiranje ponudb bo potekalo v informacijskem sistemu e-JN dne 20.2.2019 in se bo začelo ob 13:00 uri na spletnem naslovu https://ejn.gov.si/eJN2.

Za oddajo ponudb je zahtevano eno od s strani kvalificiranega overitelja izdano digitalno potrdilo: SIGEN-CA, POŠTA®CA, HALCOM-CA, AC NLB.

Ocenjena vrednost javnega naročila je 737.704,92 evrov brez DDV oz. 900.000,00 evrov z 22% DDV.

Predmet naročila je podrobneje opredeljen v razpisni dokumentaciji, ki je v celoti na voljo naslednjih povezavah: https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=290273 in https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:9560-2019:TEXT:EN:HTML&tabId=0

Ponudniki lahko zastavijo vprašanja v zvezi z razpisno dokumentacijo in ostalimi elementi javnega naročila izključno na portal javnih naročil (www.enarocanje.si). Skrajni rok za postavitev vprašanj v zvezi s razpisom je do datuma 7.2.2019 do 12:00 ure.

 

Dopolnitev Povabila incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019

Slovenska turistična organizacija je v decembru 2018 objavila Povabilo incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019. Slovenska turistična organizacija dopolnjuje povabilo z novimi trgi, na katerih se izvajajo trženjske aktivnosti. Čistopis povabila z vključeno dopolnitvijo, podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki.

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019  - čistopis z dopolnitvami 07.01.2019

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019 - obrazci in poročilo

 

December 2018

Povabilo incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019

Slovenska turistična organizacija vabi incoming potovalne agencije in organizatorje potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019. Podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki.  

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019 - obrazci

 

Povabilo specializiranim turističnim združenjem in skupini najmanj petih partnerjev slovenskega turističnega gospodarstva k prijavam nastopa na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2019 

Slovenska turistična organizacija vabi specializirana turistična združenja in skupino najmanj petih partnerjev slovenskega turističnega gospodarstva k prijavam nastopa na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2019, kjer STO ni aktivno prisotna.

Podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponkah.

Poziv za sodelovanje 

Prijavni obrazci

  

Arhiv javnih razpisov in pozivov

Deli s prijatelji

Dodaj med priljubljene Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na LinkedInu Deli na Pinterestu Deli na Vkontakte Pošlji prijatelju