Aktualni javni razpisi in pozivi Slovenske turistične organizacije

Prelistajte in pridobite dokumentacijo javnih razpisov in pozivov, ki jih objavlja Slovenska turistična organizacija. 

1. 6. 2018

Pilotni poziv za 5-zvezdična doživetja

Slovenska turistična organizacija 1. junija 2018 objavlja pilotni poziv za 5-zvezdična doživetja, ki se bodo tržila pod znamko kakovosti Slovenia Unique Experience.

Prvi rok za prijavo 5-zvezdičnih doživetij je 15. november 2018, takrat bo tudi prvo odpiranje in ocenjevanje prijav v okviru pilotnega poziva.

Z letom 2019 (3. januar 2019) bo objavljen nov poziv (dopolnjena gradiva), ki bo odprt neomejeno. V pomladnem času (marec 2019) bo prvi rok za oddajo (odpiranje in ocenjevanje) in nato v jesenskem času (september 2019) drugi rok.

Predmet »Poziva za 5-zvezdična doživetja« so obstoječa, nadgrajena ali nova 5-zvezdična doživetja, ki sledijo opredeljenemu konceptu, izpolnjujejo kriterije in z vključitvijo v izbrano zbirko doživetij prispevajo k pozicioniranju Slovenije v skladu z zastavljeno vizijo.

Vse informacije o pozivu, navodila in obrazce najdete na spodnji povezavi.

Poziv za 5-zvezdična doživetja

 

Drugi pozivi v letu 2018  

Povabilo incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2018

Slovenska turistična organizacija vabi incoming potovalne agencije in organizatorje potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2018. Podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki.  

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2018

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2018 - obrazci

 

Poziv k oddaji prijav za pridobitev znaka kolesarskega ali pohodniškega hotela oz. drugega nastanitvenega obrata      

Objavljamo poziv za specializacijo namestitev za pohodnike in kolesarje. Poziv je namenjen nastanitvam, ki se želijo specializirati za pohodnike in ali kolesarske obiskovalce. Nastanitve morajo izpolniti priložene kriterije, ki so usklajeni s podobnimi kriteriji v sosednjih državah. Glede na kvaliteto storitev , ki jih ponujajo turistom, lahko pridobijo znak v razponu od 1 do 5 pohodnikov in ali od 1 do 5 kolesarčkov.

Poziv je odprt celo leto. Komisija izpolnjevanje kriterijev pregleda dvakrat letno in sicer aprila oz. maja in še enkrat v septembru oz. oktobru. Vsi, ki  pridobijo znak specializacije, se lahko vključijo v združenje specializiranih namestitev Pohodništvo&kolesarjenje giz, ki izvaja marketinške aktivnosti predvsem na tujih trgih.

Poziv k oddaji prijav za pridobitev znaka kolesarskega hotela oz. drugega nastanitvenega obrata

Poziv k oddaji prijav za pridobitev znaka pohodniškega hotela oz. drugega nastanitvenega obrata

 

Arhiv javnih razpisov in pozivov

Deli s prijatelji

Dodaj med priljubljene Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Google Plusu Deli na LinkedInu Deli na Pinterestu Deli na Vkontakte Pošlji prijatelju