Aktualni javni razpisi in pozivi Slovenske turistične organizacije

Prelistajte in pridobite dokumentacijo javnih razpisov in pozivov, ki jih objavlja Slovenska turistična organizacija. 

15. 6. 2018

Povabilo k oddaji ponudb

Akcijski načrt razvoja in trženja gastronomije Slovenije 2019 - 2023

Slovenska turistična organizacija je 15. junija  2018 objavila povabilo k oddaji ponudb za pripravo dokumenta Akcijski načrt razvoja in trženja gastronomije Slovenije 2019 – 2023.

Kot ključne strateške temelje razvoja in trženja gastronomije naročnik opredeljuje: 1) zakonodajno okolje, 2) standarde in sheme kakovosti, 3) izobraževanje kadrov,  4) turistično-gastronomska doživetja ter 4) trženje in promocijo. Glede na odlične naravne danosti Slovenije ter znaten tržni potencial gastronomskega turizma, se želi Slovenija, pod znamko Taste Slovenia, ustrezno konkurenčno pozicionirati in poiskati svojo tržno nišo na gastronomskem zemljevidu Evrope. Dokument Akcijski načrt razvoja in trženja gastronomije Slovenije 2019 - 2023 mora podati odgovore na v povabilu zapisane ključne trženjsko – promocijske cilje.

Rok za oddajo ponudb je:  6. julij 2017

Vse informacije o povabilu, izhodišča, navodila in obrazce najdete na spodnji povezavi.

Povabilo k oddaji ponudbe Akcijski načrt razvoja in trženja gastronomije Slovenije 2019 - 2023

 

 

1. 6. 2018

Pilotni poziv za 5-zvezdična doživetja

Slovenska turistična organizacija 1. junija 2018 objavlja pilotni poziv za 5-zvezdična doživetja, ki se bodo tržila pod znamko kakovosti Slovenia Unique Experience.

Predmet »Poziva za 5-zvezdična doživetja« so obstoječa, nadgrajena ali nova 5-zvezdična doživetja, ki sledijo opredeljenemu konceptu, izpolnjujejo kriterije in z vključitvijo v izbrano zbirko doživetij prispevajo k pozicioniranju Slovenije v skladu z zastavljeno vizijo.

Vse informacije o pozivu, navodila in obrazce najdete na spodnji povezavi.

Poziv za 5-zvezdična doživetja

  

3.4.2018

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva

Slovenska turistična organizacija objavlja javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva z namenom promocije slovenske turistične ponudbe in prodaje konkretnih turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.

Cilj javnega poziva je komuniciranja paketov v okviru digitalne kampanje in s tem povečanje števila prihodov in nočitev turistov in s tem večanje prihodkov v turizmu. Slovenska turistična organizacija bo globalno digitalno kampanjo izvedla na 10 trgih oz. skupinah trgov in v Združenih državah Amerike. Več informacij o digitalni kampanji je na voljo: https://www.slovenia.info/sl/digitalna-kampanja.

Turistične pakete za poletno obdobje – za namen promocije in prodaje PRED SEZONO, je možno oddati do vključno 11.5.2018

Turistične pakete za jesensko - zimski sklop bo možno oddati med 20. avgustom in 4. septembrom 2018 za sledeče sklope:

  • AKTIVNE POČITNICE,
  • DRUŽINSKE POČITNICE,
  • WELLNESS PONUDBE,
  • KULINARIČNE PONUDBE IN
  • PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV

 

Oddaja ponudb preko spletne aplikacije bo v času oddaje paketov odprta na www.slovenia.info/oddajpaket  in je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi  oddani paketi bodo prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Celoten poziv je na voljo v priponki: 

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG

Navodila za ponudnike za oddajo paketov: 

Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe  

 

Povabilo incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2018

Slovenska turistična organizacija vabi incoming potovalne agencije in organizatorje potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2018. Podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki.  

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2018

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2018 - obrazci

 

Poziv k oddaji prijav za pridobitev znaka kolesarskega ali pohodniškega hotela oz. drugega nastanitvenega obrata      

Objavljamo poziv za specializacijo namestitev za pohodnike in kolesarje. Poziv je namenjen nastanitvam, ki se želijo specializirati za pohodnike in ali kolesarske obiskovalce. Nastanitve morajo izpolniti priložene kriterije, ki so usklajeni s podobnimi kriteriji v sosednjih državah. Glede na kvaliteto storitev , ki jih ponujajo turistom, lahko pridobijo znak v razponu od 1 do 5 pohodnikov in ali od 1 do 5 kolesarčkov.

Poziv je odprt celo leto. Komisija izpolnjevanje kriterijev pregleda dvakrat letno in sicer aprila oz. maja in še enkrat v septembru oz. oktobru. Vsi, ki  pridobijo znak specializacije, se lahko vključijo v združenje specializiranih namestitev Pohodništvo&kolesarjenje giz, ki izvaja marketinške aktivnosti predvsem na tujih trgih.

Poziv k oddaji prijav za pridobitev znaka kolesarskega hotela oz. drugega nastanitvenega obrata

Poziv k oddaji prijav za pridobitev znaka pohodniškega hotela oz. drugega nastanitvenega obrata

 

Arhiv javnih razpisov in pozivov

Deli s prijatelji

Dodaj med priljubljene Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Google Plusu Deli na LinkedInu Deli na Pinterestu Deli na Vkontakte Pošlji prijatelju