Aktualni javni razpisi in pozivi Slovenske turistične organizacije

Prelistajte in pridobite dokumentacijo javnih razpisov in pozivov, ki jih objavlja Slovenska turistična organizacija. 

Junij 2019

19.6.2019

Javni poziv k oddaji ponudbe za izvajalca za ekskluzivno trženje izdelkov linije »I FEEL SLOVENIA« za dobo 5 let

Slovenska turistična organizacija (STO) objavlja javni poziv k oddaji ponudbe za »Izvajalca za ekskluzivno trženje izdelkov linije 'I FEEL SLOVENIA' za dobo 5 let«.

Z javnim pozivom STO želi pridobiti tržnika, ki bo imel interes tržiti izdelke z blagovno znamko »I feel Slovenia«, intenzivno sodelovati s STO pri vzpostavitvi in širjenju prodajnih mest, naboru izdelkov in iskanju drugih inovativnih pristopov prodaje.

Rok za oddajo ponudb je 22.7.2019 do 12. ure.

IFS Javni poziv STO 2019

Celostna grafična podoba znamke Slovenija Priloga 1

Priročnik znamke Slovenije Priloga 2

Vzorčni primeri prodajnihpromocijskih izdelkov znamke Priloga 3

Vzorec podlicenčna pogodba Priloga 4

 

17.6.2019

Javno naročilo za »So-organizacijo Slovenske turistične borze (SIW) 2020«

Slovenska turistična organizacija je objavila poziv za »So-organizacijo Slovenske turistične borze (SIW) 2020«, ki je največji poslovni dogodek slovenskega turizma na domačih tleh in bo v letu 2020 potekal od 14 do 16. maja. SIW predstavlja enkratno priložnost za predstavitev slovenske turistične ponudbe tujim organizatorjem potovanj, turističnim in specializiranim agencijam ter interesnim združenjem.
Rok za oddajo ponudb smo podaljšali do 15. julija 2019 do 11. ure.


Celotna razpisna dokumentacija je dostopna na naslednji povezavi: http://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=312726  

Maj 2019

 

7.5.2019

Poziv za podelitev priznanja Sejalec 2018 

Slovenska turistična organizacija objavlja poziv za podelitev priznanja Sejalec za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije za zahtevnega obiskovalca.

Poziv Sejalec 2018 je objavljen na portalu inovativnosti AIRTH in v priponki spodaj. 

Na poziv se prijavite tako, da svojo inovacijo vpišete na AIRTH portal. Natančna navodila najdete v besedilu poziva v priponki.

Rok za prijavo je 10.6.2018 (do 23:59 ure).

Prijavite se lahko vsi tisti, ki ste med 1.1.2017 in 31.12.2018 prvič javno ponudili na trgu inovativni proizvod, proces ali pristop.

V primeru dodatnih vprašanj ali težav pri oddaji prijav pišite na inovativnost@slovenia.info

Poziv Sejalec 2019 

Prijava 

Prijave bo ocenila strokovna komisija, ki bo med prijavitelji izbrala polfinaliste, kateri bodo pozneje ocenjeni tudi na terenskem obisku. Prejemniki naziva Sejalec 2019 bodo razglašeni na Dnevih slovenskega turizma novembra letos.

Nagrajenci si zagotovijo dodatno promocijo z izpostavljenostjo na nacionalnem turističnem portalu in vključevanjem v promocijske aktivnosti Slovenske turistične organizacije.

Vabljeni k sodelovanju!  

Januar 2019

Poziv za podelitev priznanja Snovalec 2019

Slovenska turistična organizacija objavlja poziv za podelitev priznanja Snovalec za spodbujanje promocije in uresničitev novih idej – invencij v turizmu. Letos je za najbolj obetavne ideje s področja turizma na voljo kar 45.000 evrov. 

Lani sta nagrado prejela dva projekta, ki sta uresničila svojo idejo: Virtualni poligon ''Luknja v prihodnost'' in Slovenija, kulinarična destinacija.

Več

Odprt nov poziv za 5-zvezdična doživetja – za leto 2019

Slovenska turistična organizacija je 18. januarja 2019 objavila nov poziv za 5-zvezdična doživetja, ki se bodo tržila pod znamko kakovosti Slovenia Unique ExperiencesPrvi rok za oddajo prijav v okviru Poziva 2019 je zaključen. Drugi rok 20. september 2019 je še odprt.

Predmet »Poziva za 5-zvezdična doživetja« so obstoječa, nadgrajena ali nova 5-zvezdična doživetja, ki sledijo opredeljenemu konceptu, izpolnjujejo kriterije in z vključitvijo v izbrano zbirko doživetij prispevajo k pozicioniranju Slovenije v skladu z zastavljeno vizijo »Slovenije kot zelene butične destinacije za 5-zvezdična doživetja«.

Več

Pozivi k oddaji prijav za pridobitev znaka SLOVENIA GREEN za leto 2019 

Slovenska turistična organizacija objavlja pozive za vstop v Zeleno shemo slovenskega turizma v letu 2019 in pridobitev znakov SLOVENIA GREEN. Za znak Slovenia Green Destination in znak Slovenia Green Park (pristop na način destinacij) je razpis za leto 2019 zaključen, za znake Slovenia Green Accommodation, Slovenia Green Travel Agency, Slovenia Green Attraction in Slovenia Green Park (pristop s podpornim znakom) pa je razpis odprt celo leto 2019. Vse informacije, roke in prijavnice najdete na spodnji povezavi.

Informacije o pozivih 2019

Dopolnitev Povabila incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019

Slovenska turistična organizacija je v decembru 2018 objavila Povabilo incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019. Slovenska turistična organizacija dopolnjuje povabilo z novimi trgi, na katerih se izvajajo trženjske aktivnosti. Čistopis povabila z vključeno dopolnitvijo, podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki. Razpis je odprt celo leto 2019.

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019  - čistopis z dopolnitvami 07.01.2019

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019 - obrazci in poročilo

December 2018

Povabilo incoming potovalnim agencijam in organizatorjem potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019

Slovenska turistična organizacija vabi incoming potovalne agencije in organizatorje potovanj k prijavam trženjskih aktivnosti na izbranih tujih trgih v letu 2019. Razpis je odprt celo leto 2019. Podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponki.  

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019

Poziv - Trženjske aktivnosti na tujih trgih 2019 - obrazci

 

Povabilo specializiranim turističnim združenjem in skupini najmanj petih partnerjev slovenskega turističnega gospodarstva k prijavam nastopa na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2019 

Slovenska turistična organizacija vabi specializirana turistična združenja in skupino najmanj petih partnerjev slovenskega turističnega gospodarstva k prijavam nastopa na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2019, kjer STO ni aktivno prisotna.

Podrobnejše informacije ter navodila najdete v priponkah.

Poziv za sodelovanje 

Prijavni obrazci

  

Arhiv javnih razpisov in pozivov

Deli s prijatelji

Dodaj med priljubljene Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na LinkedInu Deli na Pinterestu Deli na Vkontakte Pošlji prijatelju