Spoznajte letošnjega mentorja in predavatelje nadaljevalnega nivoja digitalne akademije

september in oktober 2020, Gospodarska zbornica Slovenije, Ljubljana

 

Tudi letos bodo z nami priznani mednarodni strokovnjaki, ki bodo delili svoje znanje, nasvete in izkušnje, da bo naše in vaše delo na globalnih digitalnih komunikacijskih platformah še bolj uspešno.

Če ste slučajno spregledali program, je na voljo na sledeči povezavi.

 

Andraž Štalec Linkedin

direktor in soustanovitelj Red Orbita, vodilne digitalne agencije v regiji in mentor letošnje Digitalne akademije

Andraž je prepoznan kot eden najboljših strategov in strokovnjakov za digitalni marketing v Evropi. Njegova strast je sledenja trendom in implementacija novosti v prakso, kar odlično združuje z vrhunskim znanjem in izkušnjami celotnega spleta digitalnega marketinga. Je certificiran Google trener, ocenjevalec v komisiji za nagrade European search awards in avtor mnogih strokovnih člankov. Andraž je tudi priznan govornik na različnih mednarodnih strokovnih dogodkih širom po svetu, kot so SearchLeeds, SMX London, inOrbit, Superweek, SMXL Milan, International Search Summit Barcelona, OMCap Berlin, SEMDays, SEOZone, Webmarketing Festival, UK ecommercial conference in drugih.

Sabina Bevc Linkedin

vodja vsebinskega marketinga, Red Orbit

Je strokovnjakinja za ustvarjanje najboljših kombinacij vsebinske strategije in optimizacije spletnih strani za doseganje optimalnih rezultatov naročnikov. Neprestano išče nove in inovativne dodatne rešitve za ustvarjanje vrednosti preko vsebin. Izobrazba informatika in izkušnje iz medijev in tržnih raziskav ji dajejo globok vpogled in razumevanje uporabnika, kar je ključna komponenta za grajenje učinkovitih vsebinskih strategij.

 

 

Nicholas Hall LinkedIn

ustanovitelj Digital Tourism Think Tank

Nick je že več kot desetletje eden izmed vodilnih strokovnjakov na področju destinacijskega marketinga. Je ustanovitelj platforme Digital Tourism Think Tank, ki povezuje destinacije po celem svetu z namenom izobraževanja in seznanjanja z digitalnimi trendi in transformacijami. V središču Nickovega sporočila in strokovnega znanja je potreba, da ostajamo na tekočem, v skladu s trendi potrošnikov, in spodbujamo kulturo inovacij, da ostanemo konkurenčni. V zadnjem času se je njegovo pozornost preusmerila na iskanje rešitev za oživitev industrije in podpiranje trajnostne vrnitve turizma, ki bo bolj odporen na posledice in stanja svetovnih pandemij. Nick je iskani keynote govornik na dogodkih po Evropi in dalje od Havajev do Grenlandije, Cape Towna in Singapurja.

Edoardo Cantoni Linkedin

digitalni raziskovalec, Digital Tourism Think Tank

Kot digitalni raziskovalec je Edoardo vključen v vse projekte DTTT. Ima veliko izkušenj pri delu na področju tehnologij v turizmu, ki temeljijo in jih razvijajo start-up podjetja in je strokovnjak za raziskave v turizmu. Edoardo je eden ključnih članov skupine pri razvoju programov RDR in podpori podjetjem v turizmu pri okrevanju v trenutni situaciji.

Črt Podlogar Linkedin

E-commerce marketing manager, Sensilab d.o.o.

Črt Podlogar se že 14 let ukvarja z digitalnim marketingom in spletno prodajo. Svojo kariero je začel v Studio Moderni, kjer je sodeloval v ekipi, ki je skrbela za in razvijala ekosistem več kot 100 spletnih trgovin. Kariero je nadaljeval najprej kot vodja performance projektov na agenciji Renderspace, delu Pristop skupine, nato pa 5 let delal v agenciji za digitalni marketing in svetovanje Red Orbit, sprva kot vodja projektov in svetovalec, kasneje pa kot strateški direktor skrbel za usmerjanje njihovih največjih naročnikov in analiziral prednosti in slabosti različnih oglaševalskih pristopov na slovenskem in na tujih trgih. Danes je kot e-commerce marketing manager zaposlen na podjetju Sensilab, kjer skrbi za razvoj novih oglaševalskih kanalov in širitev spletne prodaje. Kot nekdanji radijski napovedovalec, debater in raziskovalni novinar danes znanje in izkušnje iz digitalnega marketinga kot predavatelj deli na različnih slovenskih in mednarodnih konferencah. 

Jure Veber Linkedin

strokovnjak za digitalno oglaševanje, Red Orbit

Jure Veber je strokovnjak za oglaševanje na različnih digitalnih platformah. Večletne izkušnje je pridobival na strani naročnika storitev, zato je odličen sogovornik in pozna potrebe tako naročnika kot trga. Na Red Orbitu je vodilni pionir pri osvajanju novih in porajajočih se digitalnih platform in storitev.

Prijavite se še danes!

Čas za prijavo na letošnjo Digitalno akademijo se je iztekel.

Spremljajte koledar poslovnih dogodkov in se pravočasno prijavite Management akademijo.

Kontakt:

Sektor za vsebinski digitalni marketing
Slovenska turistična organizacija

e-naslov: eposlovanje@slovenia.info

Deli s prijatelji