Spoznajte letošnjega mentorja in predavatelje nadaljevalnega nivoja digitalne akademije

september in oktober 2019, Gospodarska zbornica Slovenije, Ljubljana

 

Tudi letos bodo z nami priznani mednarodni strokovnjaki, ki bodo delili svoje znanje, nasvete in izkušnje, da bo naše in vaše delo na globalnih digitalnih komunikacijskih platformah še bolj uspešno.

Če ste slučajno spregledali program, je na voljo na sledeči povezavi.

 

Damjan Avsec Linkedin

vodja digitalnega oglaševanja, Studio Moderna - mentor digitalne akademije 

»Digitalni marketing nam omogoča kopico podatkov, zato ugibanje ni potrebno.«

Damjan Avsec je vodja digitalnega oglaševanja pri podjetju Studio Moderna in skrbi za dobičkonosen in brezhiben potek digitalnih kampanj v 21 državah CEE. Je tudi predavatelj programa Strokovnjak za digitalni marketing na GEA college in urednik portala za spletno oglaševanje Digilab.si.

Igor Savič Linkedin

ustanovitelj, partner in direktor, PM, poslovni mediji d.o.o. 

»Ozaveščeni kupci ne želimo biti manipulativna žrtev vsebin, ki nas v resnici ne zanimajo in nam ne izboljšujejo kakovosti življenja, še posebej, če se to dogaja ob času in na način, ki nas moti. In tu nastopi prostor in čas za vsebinski marketing.«

Igor Savič je začetnik in eden ključnih razvijalcev ideje vsebinskega marketinga v Sloveniji. Svoje dolgoletne komunikatorske iskušnje, ki segajo od novinarskih in uredniških projektov, prek zahtevnih izzivov na področju odnosov z javnostmi in strateškega komuniciranja, do kreativnih in inovativnih marketiških akcij in projektov, uspešno povezuje v zanimive, uporabne in učinkovitovite komunikacijske rešitve. Je ustanovitelj agencije PM,  poslovni mediji in začetnik mednarodne komunikacijske konference POMP FORUM.

Tom Strojnik Instagram

videografer in vizualni pripovedovalec zgodb

"Vizualno pripovedovanje zgodb je vaša prednost na socialnih omrežjih. Izstopajte iz množice z unikatnimi in relevantnimi vsebinami."

Tom Strojnik je specialist za ustvarjanje promocijskih video izdelkov, ki skozi dinamično zgodbo predstavijo  posamezne turistične destinacije, javne osebe, storitve in izdelke. Ustvarja video in foto vsebine, ki oglaševalcem pomagajo biti opaženi na socialnih omrežjih. Strast do vizualnega pripovedovanja zgodb je odkril v Kuvajtu in Švici, kjer je kot osebni trener in vodja fitnesa med svojim delom spoznal, kako pomembne so video in foto vsebine za izpeljavo uspešnih marketinških kampanj. Danes kot videografer in fotograf sodeluje s priznanimi oglaševalskimi agencijami, podjetji in javnimi osebami v Sloveniji in tujini. Njegova največja strast je ustvarjanje video in foto vsebin iz področja turizma.

Boštjan Prijanovič Linkedin

direktor, New Moment d.o.o.

"Vsega o marketingu se da naučiti iz treh knjig v enem tednu. Vse ostalo, kar dela razliko, je navdušenje, pamet in izkušnje."

Boštjan Prijanovič se je šolal za davčnega inšpektorja in po spletu naključij postal oglaševalski strokovnjak. Je direktor agencije New Moment, poleg vodenja agencije predava in izvaja delavnice za tržnike ter občasno piše kolumne za spletno revijo Media marketing. Bil je predsednik upravnega odbora Slovenskega združenja oglaševalskih agencij v mandatu 2009–2013. Pri vodenju agencije New Moment je sodeloval z velikim številom domačih in mednarodnih podjetij, med drugimi so bili njegovi naročniki IBM, Toyota Adria, Philip Morris, Gorenje, Sony, Krka, Pernod Ricard, Huawei, Barilla, Generali in drugi.

Nina Colarić Cvirn Linkedin

vodja družbenih omrežij, Slovenska turistična organizacija

"Kreativno. Odzivno. Jasno. Analitično. Upravljajte družbena omrežja učinkovito za grajenje iskrenih odnosov in povečanje zaupanja uporabnikov vaših storitev, znamke ali produktov."

Nina ima že 10-letne izkušnje na širšem področju družbenih omrežjih, kjer s strastjo spremlja novosti in vključuje nove možnosti za učinkovitejšo komunikacijo v aktivnosti STO.

Maja Voje Linkedin

strokovnjakinja za digitalno rast in transformacijo, Growth Lab 

"Konec je časov, ko bi lahko pripravljali taktične marketinške načrte za eno leto vnaprej in se jih držali kot pijanec plota. Trg se hitro spreminja. Poskusiti moramo več različnih trženjskih prijemov in več investirati v tiste, ki nam prinesejo najboljše rezultate. To delajo podjetja, kot sta Airbnb in Booking.com. Dobrodošli v eri growth marketinga."

Maja Voje je svojo kariero gradila v vodilnih tehnoloških podjetjih, kot sta Google in Rocket Internet. Kot predavateljica sodeluje pri enem izmed najbolje prodajanih spletnih tečajev na Udemy, ki ga je opravilo že več kot 40.000 študentov. Kot zunanja svetovalka je pomagala podjetjem doseči rast na mednarodnih trgih in do 10-25 milijonskih investicij. Svoje znanje je plemenitila na Said Business School, Univerza Oxford, na Wirtschaftsuniversität na Dunaju in Inštitutu za mednarodno trgovanje v Šanghaju.

 

Robert Petković Linkedin

vodja področja analitike, Bruketa&Žinić&Grey 

„Analitika vam ne bo prinesla denarja, temveč vam bo pomagala, da ga ne izgubite. Naši prihodnji gostje nam pustijo na spletu veliko informacij o svojem vedenju. Težava je v tem, da pogosto ne vemo, kako brati te podatke.“

Certificiran spletni analitik in strokovnjak za Google Analytics z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju digitalnih tehnologij, zadnjih 10 let velja za enega najuglednejših analitikov v naši regiji. Robert ima dolgoletne izkušnje pri razvoju spletnih strani in implementaciji orodij za sledenje uspešnosti turističnih spletnih strani in spletnih trgovin. Delal je kot analitik v Multilinku, Degordianu in Agrokorju, trenutno pa je zaposlen v agenciji Bruketa& Žinić&Gray. Sodeluje z vodilnimi svetovnimi strokovnjaki na področju digitalne analitike in je pogost gost in predavatelj na konferencah po vsej Evropi. 

Alenka Pahor Žvanut Linkedin

vodja sektorja za vsebinski digitalni marketing, Slovenska turistična organizacija 

"Digitalni marketing je potrebno vedno razumeti v luči nenehnih sprememb."

Alenka Pahor Žvanut je vzpostavila Sektor za vsebinski digitalni marketing na Slovenski turistični organizaciji pred štirimi leti in ga dvignila na napredno tehnološko raven. Pripravila je več konceptov digitalnih kampanj, promocijskih akcij in drugih komunikacijskih projektov, ki so bili nagrajeni doma in v tujini. Je iniciator in sodeluje pri pripravi različnih strateških in drugih razvojnih projektov na digitalnem področju znotraj STO. Sodelovala je pri več projektih vplivnostnega marketinga.

 

Jan Macarol Vrabec Linkedin

ustvarjalec vsebin, urednik in digitalni nomad 

"Sodobne blagovne znamke in marketinški oddelki vse bolj postajajo medijska podjetja in ta preobrazba se je v sodobnih marketinških oddelkih že zgodila." 

Jan se v oglaševalskem trikotniku vrti že dobri dve desetletji in je v slednjem izkusil prav vse strani. Zadnja leta se posveča ustvarjanju vsebin kot izvršni urednik City Magazine Slovenija in hkrati raziskuje in deluje na področju vplivnostnega marketinga. Je vodja butične agencije za vplivnostni marketing Reformabit, ki večjim naročnikom svetuje pri strategijah na področju vsebin in hkrati producira vplivneže. Ker je multipraktik in raziskovalec tudi sam v praksi ustvarja vplivnostne vsebine z vlogi, ki so prepoznavni in s številnimi ogledi.

Jaka Repanšek Linkedin

ustanovitelj, RePublis d.o.o.

Jaka Repanšek se poklicno in strokovno ukvarja z medijskim pravom, internetnim pravom, pravom oglaševanja in pravom informacijskih tehnologij. Več kot desetletna poklicna pot na področju t.i. "TIME" podjetij (telecoms, itnernet, media, entertainment) je privedla do ustanovitve svetovalne družbe RePublis d.o.o., ki nudi podporo poslovanju tehnološkim, internetnim, oglaševalskim in medijskim podjetjem. Je univerzitetni diplomirani pravnik na Pravni fakulteti v Ljubljani z zaključenim specialističnim študijem evropskega prava (Univerza v Camebridgeu in Pravna fakulteta v Ljubljani) in MBA (CIMBA, University of Kansas) ter član domačih in mednarodnih strokovnih srečanj. Pridobljen ima tudi strokovni certifikat pooblaščene osebe za varstvo podatkov 8DPO), kjer je aktiven tudi v turističnih organizacijah.

Nikola Jellačič Linkedin

vodja poslovnega segmenta, Google Adriatics 

Nikola je začel svojo kariero v T-Comu v oddelku za internetno promocijo, kjer je bil odgovoren za oblikovanje trženjske strategije za T-Portal in druge različne razvojne projekte. V začetku leta 2008 je začel delati kot vodja internetnega marketinga za Hrvaško v Studio Moderni, nato pa je odšel v Valamar kot vodja prodaje in marketinga. Trenutno deluje kot Vodja za področje poslovnega segmenta v Google Adriatics. 

Digitalna akademija s ponosom nosi DIMAQ akreditacijo in jo podpira IAB Slovenija.

Nosilcem DIMAQ certifikata udeležba na Digitalni akademiji prinese 30 točk.

Kontakt:

Sektor za vsebinski digitalni marketing
Slovenska turistična organizacija

e-naslov: eposlovanje@slovenia.info

Deli s prijatelji