Nadgradite vaša znanja in krepite kompetence.

Komu je akademija namenjena?

K udeležbi vabimo predstavnike vodilnih destinacij in turističnih ponudnikov – vodstveni kader ali vodje področij, ki pokrivajo vsebine razvoja in trženja.

Kaj pridobim?

Najnovejša znanja s področij upravljanja, trženja in trajnostnega razvoja v turizmu. Akademija vam ponuja priložnosti za mreženje.

Kdaj in kako bo Management akademija potekala?

Od 17. novembra 2020 do 12. januarja 2021 v okviru tedesnkih seminarjev (izjema so tedni šolskih počitnic in praznikov). V primeru izrednih razmer bodo seminarji potekali v spletnem okolju.

Kako se prijavim?

Kotizacija za drugi modul - Management akademija (6 seminarjev) znaša 300 EUR + DDV. Prijave boste lahko oddali preko spletne prijavnice, ki bo objavljena v oktobru, ko bo na voljo tudi program.

Kje dobim več informacij?

Za vaša vprašanja in dodatne informacije smo na voljo na e-naslovu akademija@slovenia.info.

Program modula je v pripravi in bo objavljen v oktobru 2020. 

 

Izobražujmo se doma 

Verjamemo, da je izobraževanje izredno pomembno za konstantno napredovanje. Vsak teden vam posredujemo povezave do zanimivih člankov in vsebin, ki jih prejemamo v naše e-nabiralnike. Ti se v zadnjem obdobju polnijo tudi s povabili na brezplačne webinarje različnih tematik, vsi z namenom lažje tranzicije pri spremembah, s katerimi se vsi soočamo. Vabljeni k branju člankov, poslušanju podcastov ali udeležbi webinarjev, ki so zanimivi za vaše področje dela. 

Izobražujmo se doma

Kontakt

Akademija za trženje v turizmu
Slovenska turistična organizacija
tel.: 01 589 85 14
e-naslov: akademija(at)slovenia.info

Vas zanima več o nas in našem delu?

Stopite v stik z nami, preberite več o naših načrtih in strategijah v ključnih dokumentih, spremljajte aktualne slovenske in evropske razpise s področja turizma in se sezanite s tržnimi profili ključnih in perspektivnih trgov.

Poslovna javnost

Sejmi, poslovne delavnice in drugi pomembni dogodki s področja turizma.

Poslovna javnost

Več

Ključni dokumenti STO

Strateški in razvojni dokumenti Slovenske turistične organizacije.

Ključni dokumenti STO

Več

Razpisi STO

Aktualni javni razpisi, pozivi in naročila Slovenske turistične organizacije.

Razpisi STO

Več

Tržni profili

Poznavanje trgov in potrošnikov je ključnega pomena pri sprejemanju strateških in operativnih trženjskih odločitev. Pri tem so vam lahko v pomoč tržni profili osmih ključnih trgov.

Tržni profili

Več

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji

Dodaj med priljubljene Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na LinkedInu Deli na Pinterestu Deli na Vkontakte Pošlji prijatelju