O Sloveniji pišejo najbolj brani časniki na spletu

Objavljeno: 20.7.2017

Nazaj na novice

O Sloveniji pišejo najbolj brani časniki na spletu

V okviru vsebinskega oglaševanja letošnje digitalne kampanje, ki poteka pod okriljem STO, o Sloveniji pišejo tudi novinarji priznanih globalnih medijev. 

O Sloveniji pišejo najbolj brani časniki na spletu

V dveh dneh od objave v španskem El Mundo smo za članek o Sloveniji preko portala zabeležili več kot 5 milijonov vtisov in več kot 23.000 branj, kar je preseglo pričakovane rezultate tega španskega časnika, ki sodi med najbolj brane v Španiji (več). 

Da je Slovenija zeleno srce Evrope in raj za vse, ki obožujejo naravo, piše BBC. Bralce vabi v Triglavski narodni park, Logarsko dolino, Postojnsko jamo … (več). Kot ultimativno zeleno city break destinacijo, v kateri si brezplačno pitno vodo lahko natočiš kar iz vsakega javnega pitnika, smeti so tako rekoč neobstoječe in je središče povsem zaprto za motorna vozila, pa izpostavlja Ljubljano (več).

Letošnje poletje je za Slovenijo na področju vsebinskih izpostavitev izjemno plodno, saj so kot rezultat izvedenih aktivnosti na področju tujega PR o njej pisali tudi najbolj vplivni mediji kot so Vogue, Wall Street Journal in Conde Nast Traveler, v okviru digitalnega vsebinskega oglaševanja pa bodo dober glas s članki še razširili portali CNN v ZDA, Focus v Nemčiji, Kleine Zeitung v Avstriji ter Onet in Newsweek na Poljskem.

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji