Slovenska turistična organizacija med najboljšimi na svetu

Objavljeno: 10.4.2017

Nazaj na novice

Slovenska turistična organizacija med najboljšimi na svetu

STO je po izboru komisije Flight Networka, ene vodilnih spletnih turističnih agencij iz Kanade, postala ena najboljših turističnih organizacij na svetu. V konkurenci 140 drugih je zasedla 15. mesto. Komisija je STO ocenjevala predvsem na podlagi njihovih spletnih strani.

Slovenska turistična organizacija med najboljšimi na svetu

»Slovenska turistična organizacija je primer popolnega združevanja  destinacijskega marketinga in prizadevanj za odgovorni turizem. V sodelovanju s turističnim gospodarstvom konsistentno vztraja na smelih in trajnostno naravnanih doživetjih, ki ohranjajo status Slovenije kot prve države na svetu, proglašene za zeleno. To sporočilo odražajo tudi subtilni zeleni poudarki, razpršeni po novi spletni strani www.slovenia.info, ki zelo dobro odseva in portretira Slovence in njihovo kulturo,« je v obrazložitev, zakaj STO, napisala komisija iz Kanade, sestavljena iz direktorja marketinga in podpredsednika poslovanja Flight Networka, menedžerja za vsebinski marketing, analitikov in piscev s področja turizma.

Pregledali so spletne strani in delovanje 140 turističnih organizacij in na koncu izbrali 20 najboljših na svetu. Za nagrado dobijo mednarodno promocijo prek različnih kanalov Flight Networka.

FlightNetwork.com je ena vodilnih kanadskih spletnih potovalnih agencij, ustanovljena leta 2005, in takoj za Expedio ena najbolje obiskanih na svetu. Že štirikrat jo je poslovni časopis Profit razglasil za eno najhitreje rastočih kanadskih podjetij. Njeno spletno stran mesečno obišče milijon obiskovalcev, po svetu pa ima dva milijona strank in 350 zaposlenih.

Več informacij na:

http://www.flightnetwork.com/blog/20-worlds-best-tourism-organizations/

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji