Zvezdnika iz Velike Britanije obiskala Slovenijo

Objavljeno: 16.5.2023 Več informacij

Nazaj na novice

Zvezdnika iz Velike Britanije obiskala Slovenijo

Zvezdnika in nekdanja plesalca v oddaji »Strictly Come Dancing« iz Velike Britanije, Aljaž Škorjanec in njegova žena Janette Manrara,  sta pred kratkim obiskala Slovenijo. Romantični pobeg je spremljala ekipa priljubljene televizijske oddaje na ITV 'Lorraine'. Potovanje je podprla Slovenska turistična organizacija.

Zvezdnika iz Velike Britanije obiskala Slovenijo

Televizijska zvezdnika iz Velike Britanije, Aljaž Škorjanec in njegova žena Janette Manrara, sta obiskala nekaj najboljših turističnih znamenitosti v Sloveniji, ki so tudi njuni najljubši kraji, srečala sta tudi Aljaževo družino. Prvi del programa je bil predvajan ta teden, sledila bosta še nadaljnja dva prispevka.

Potovanje sta pričela v Kobilarni Lipica, na sporedu je bil tudi postanek na Zlatem Griču, osupljivi kleti med valovitimi vinogradi v bližini Slovenskih Konjic. To je poseben kraj, ki sta ga morala ponovno obiskati, saj se je par leta 2017 poročil na Zlatem Griču.

Par je obiskal tudi Ljubljano, Bled, Chocolate Village in Sibon v Jeruzalemu.

ITV Lorraine

Foto: Fotografije Janette in Aljaža s snemanja / Jošt Gantar

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji