Novo doživetje: Doživi mesto čokolade

Objavljeno: 6.2.2023 Več informacij

Nazaj na novice

Novo doživetje: Doživi mesto čokolade

Radol'ca ima novo butično doživetje, ki bo javnosti prvič predstavljeno 17. februarja. Gre za zelo posebno čokoladno doživetje, ki povezuje mestne kulinarične in kulturne znamenitosti. Doživetje z naslovom Doživi mesto čokolade, predstavljamo ob napovedi 10. festivala čokolade, ki se bo zgodil 15. in 16. aprila v Radovljici.

Novo doživetje: Doživi mesto čokolade

Turizem Radovljica na trg postavlja nov produkt, v katerem se spajajo mestna zanimivosti in čokolada. Čokoladni sprehod po mestu z doživetjem štirih najbolj vznemirljivih zgodb, povezanih s čokolado, bodo gostom razkrivali vodnik in trije posebni gostitelji, vsak po svoje mojstri čokolade. Obiskovalci bodo spoznali zgodovino te priljubljene sladice in se podali na okušanje njenih izvornih in izpopolnjenih oblik.

Zavod za turizem Radovljica je čokoladno doživetje z mednarodnim imenom La Vie en Chocolat razvil v sodelovanju z agencijo Nea Culpa, specialisti razvoja in promocije kulturnega turizma. Doživetje vključuje obisk štirih stavb v mestnem jedru, trga pred cerkvijo ter razgledne točke, vse skupaj pa je povezano v skrivnostno zgodbo o čokoladi.

Prvič se bodo gostje na pot podali lahko 17. februarja ter v mesecu marcu ter aprilu. Doživetje v mesto prihaja prav pred 10. festivalom čokolade, ki se bo v Radovljici odvijal 15. in 16. aprila 2023.

Več

Vir: Radolca.si

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji