STO z video kvizom in povabilom dveh vrhunskih športnikov vabi v Planico

Objavljeno: 1.2.2023 Več informacij

Nazaj na novice

STO z video kvizom in povabilom dveh vrhunskih športnikov vabi v Planico

V okviru svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju - Nordic World Ski Championships Planica 2023, ki bo v Planici potekal od 22. februarja do 5. marca 2023, STO izvaja vrsto promocijskih in komunikacijskih aktivnosti. Za promocijo Slovenije v okviru tega največjega športnega dogodka vseh časov v Sloveniji, je na spletni strani slovenia.info STO objavila kratek video-kviz o poznavanju turistične destinacije Slovenije s povabilom v Planico.

 

 

STO z video kvizom in povabilom dveh vrhunskih športnikov vabi v Planico

V Športnem kvizu zanimivosti o Planici skozi odgovore na vprašanja in igro »Planica Pong« predstavljata dva uspešna slovenska športnika, nekdaj ekipna kolega, ki ju tudi danes druži ljubezen do istega športa, slovenska vrhunska športnika, Primož Roglič in Robert Kranjec.

Dva nekdanja smučarska skakalca, dva prijatelja in dva vrhunska športnika sta sprejela izziv in se pomerila v kratkem kvizu o poznavanju Slovenije. Primož Roglič, ki je skakalne smuči zamenjal s kolesom, in Robert Kranjec, izjemen letalec, ki se je s svojimi daljavami zapisal v srca ne le slovenskih, temveč tudi drugih navijačev. Kdo je boljši v tokratnem športnem dvoboju? Ob koncu videa športnika vse lepo vabita v Planico na letošnje enkratno svetovno zimskošportno dogajanje.

 

Razen video-kviza pa je STO pripravila tudi pravi kviz, kjer lahko tudi vi odgovorite na vprašanja ter si prislužite lepe nagrade.

Spremljajte dogajanje na spletni strani STO in se udeležite tekmovanj v Planici v živo.

Več

Slovenska turistična organizacija (STO), nosilka razvoja odgovornosti v turizmu prepoznava pomen tovrstnih mednarodnih športnih dogodkov, ki nadgrajujejo podobo Slovenije kot odlične in odgovorne destinacije za aktiven oddih in priprave športnikov ter krepi vrednost znamke I Feel Slovenia.

Uradna spletna stran dogodka

 

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji