STO v letu 2022 beleži odlične rezultate na poslovnem družbenem omrežju Linkedin

Objavljeno: 18.1.2023 Več informacij

Nazaj na novice

STO v letu 2022 beleži odlične rezultate na poslovnem družbenem omrežju Linkedin

Slovenska turistična organizacija (STO) na Linkedin profilu za podjetja združuje več kot 17.000 sledilcev. Ključen cilj aktivnosti na Linkedinu je povečanje prepoznavnosti znamke I FEEL SLOVENIA, informiranje strokovne javnosti glede promocijskih in komunikacijskih aktivnosti STO ter utrjevanje vloge STO kot pomembnega akterja v mednarodnih strokovnih turističnih krogih.  

STO v letu 2022 beleži odlične rezultate na poslovnem družbenem  omrežju Linkedin

Linkedin združuje več kot 875 milijonov uporabnikov po svetu in velja za enega od najbolj priljubljenih poslovnih kanalov ter je odlična priložnost za predstavitev aktivnosti podjetja. 

Slovenska turistična organizacija (STO) združuje na Linkedin profilu za podjetja več kot 17.000 sledilcev, kjer jih vsakodnevno nagovarja prek objav vezanih na poslovne dogodke, razvoj celovite turistične ponudbe Slovenije, krepitev sodelovanja s partnerji slovenskega turističnega gospodarstva, potencialnimi partnerji slovenskega turizma, mediji in splošno javnostjo. 

Ključen cilj aktivnosti na Linkedinu je povečanje prepoznavnosti znamke I FEEL SLOVENIA, informiranje strokovne javnosti glede promocijskih in komunikacijskih aktivnosti STO ter utrjevanje vloge STO kot pomembnega akterja v mednarodnih strokovnih turističnih krogih.  

STO nagovarja sledilce v prilagojenih jezikovnih variantah, ki sledijo strategiji objavljanja, prav tako pa ciljno oglašuje turistične produkte v skladu s strategijo, kjer je bilo v letu 2022 pridobljenih več kot 1,7 milijona prikazov in več ko 12.000 klikov na sponzorirane objave.  

Primeri objav.

Spremljajte profil STO  

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji