Nov splošni vodnik po Sloveniji

Objavljeno: 10.11.2022 Več informacij

Nazaj na novice

Nov splošni vodnik po Sloveniji

Na letošnjem WTM London, največjem svetovnem turističnem dogodku, ki je svoja vrata zaprl 9. novembra, se je Slovenija predstavila tudi z novim tiskanim vodnikom »Slovenia. My way of exploring diversity«. Predstavitev turistične ponudbe edine evropske države, ki združuje Alpe in Mediteran, Kras in Panonsko nižino, vključuje tudi manj znana doživetja in osebna povabila najboljših športnikov in drugih ambasadorjev slovenskega turizma.

Nov splošni vodnik po Sloveniji

V družbi zmagovalcev

Gostom, ki cenijo naravo in zdravje, lokalno kulturo in pristna doživetja, in si želijo raziskovati Slovenijo na odgovoren način, vodnik predstavlja zeleno butično destinacijo s pomočjo zanimivih nasprotij med štirimi geografsko različnimi svetovi, najpomembnejšimi turističnimi produkti in zanimivimi dejstvi. Z opozorili na raznolike kontraste, ki jih ponuja Slovenija, daje gostom obilo razlogov, da pri nas ostanejo dlje in doživijo več. Zgodbe spremljajo pričevanja športnikov, ambasadorjev slovenskega  turizma,  Luke Dončića, Janje Garnbret, Primoža Rogliča, Tadeja Pogačarja in Ilke Štuhec, vrhunskih kuharskih mojstrov, nagrajenih z Michelinovimi zvezdicami, in izkušenih vodnikov izbranih edinstvenih doživetij Slovenia Unique Experiences.

Z odgovori na najpomembnejša vprašanja

S privlačnimi opisi Alpske, Mediteranske in Kraške, Termalno Panonske in Osrednje Slovenije z Ljubljano daje vodnik gostom dovolj odgovorov na vprašanja, zakaj se splača obiskovati Slovenijo v vseh letnih časih, kaj tu videti in kaj početi. Predstavitev območij in za raziskovanje zanimivih destinacij se povezuje s predstavitvami aktivnosti na prostem, kulture in zgodovinskih mest, gastronomije, ponudbe za zdravje in dobro počutje, butičnih doživetij in drugih ključnih turističnih produktov Slovenije.

V tiskani in spletni različici

Publikacija na 108 straneh navdušuje tudi s skrbnim izborom več kot 100 fotografij ter spremljevalnih ilustracij, ustvarjenih prav za to magazinsko izdajo. 25 tisoč izvodov prve tiskane naklade je namenjenih predvsem predstavitvam Slovenije na tujih trgih. V slovenskem, angleškem, nemškem, italijanskem,  češkem, nizozemskem, francoskem in španskem jeziku pa je publikacija vsakomur dostopna.

Prelistaj publikacijo

Novi tiskani vodnik »Slovenia. My way of exploring diversity« je bil predstavljen na letošnjem WTM London, največjem svetovnem turističnem dogodku.

 

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji