50 Hours in Ljubljana - nov video produkcije The World's 50 Best

Objavljeno: 4.5.2022

Nazaj na novice

50 Hours in Ljubljana - nov video produkcije The World's 50 Best

"50 Hours in Ljubljana" video je  nastal pod taktirko produkcijske ekipe William Reed, upravljalca ene najvplivnejših globalnih gastronomskih znamk. 

50 Hours in Ljubljana - nov video produkcije The World's 50 Best

Konec tedna je bil na kanalih družbenih omrežij ene najvplivnejših globalnih gastronomskih znamk The World's 50 Best objavljen video »50 Hours In Ljubljana«, ki vabi k t.i. gastronomskemu city break oddihu v Ljubljani in tudi širši Sloveniji.

Video vabilo v Ljubljano je tako postavljeno ob bok svetovnim gastronomskim prestolnicam kot so London, Rim, Buenos Aires, New York, Bangkok, Miami in Singapur.

V začetku leta je bil dopolnjen seznam restavracij 50 Best Discovery s petimi novimi slovenskimi restavracijami, ki so dopolnile predhodnih pet. Več o tem si lahko preberete na sledeči povezavi

Sodelovanje z upravljalcem globalne gastronomske znamke The World's 50 Best, podjetjem William Reed tako uresničuje še enega izmed ukrepov Akcijskega načrta razvoja in trženja gastronomskega turizma 2019 – 2023 ter pomembno pozicionira Slovenijo na globalni gastronomski zemljevid.

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji