Glasujte za Luko Dončića – NBA All Star 2022

Objavljeno: 20.1.2022 Več informacij

Nazaj na novice

Glasujte za Luko Dončića – NBA All Star 2022

Oddajte svoj glas za priljubljenega slovenskega košarkarskega zvezdnika Luko Dončića, ki s svojimi uspehi dviga tudi prepoznavnost Slovenije, ter mu omogočite, da bo (tudi z vašo pomočjo) zaigral na tekmi NBA All Star 2022 v Clevelandu.

Glasujte za Luko Dončića – NBA All Star 2022

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ki igra v ligi NBA, je ob številnih priložnostih izrazil navdušenje in ponos nad Slovenijo, tokrat pa je čas, da mu z oddajo svojega glasu pomagamo, da bo tudi letos nastopil v prvi postavi glavnega dogodka zvezdniškega vikenda NBA All Star 2022, ki bo potekalo med 18. in 20. februarjem v Clevelandu. 

Glasovanje poteka na različnih platformah, in sicer v aplikaciji NBA, spletni strani NBA in na Twitterju. Podrobnosti o glasovanju so na voljo tu (v angleškem jeziku), glasujete pa lahko vse do 22. januarja. 

Luka Dončić se je v preteklosti že izkazal kot izvrsten ambasador Slovenije v tujini, saj njegova prepoznavnost krepi tudi prepoznavnost Slovenije v svetu; ne samo kot izjemne turistične destinacije, temveč tudi kot domovine številnih izjemnih vrhunskih športnikov.  

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji