Nov wellness Zlata vila

Objavljeno: 11.5.2021

Nazaj na novice

Nov wellness Zlata vila

Pred kratkim je v bohinjskem butičnem hotelu Sunrose 7 zaživel wellness Zlata vila.

Nov wellness Zlata vila

Nedavno odprt butični hotel za odrasle Sunrose 7 po novem ponuja wellness za intimno razvajanje in napajanje z zdravilno močjo narave. Wellness Zlata vila z dizajnerskim interierjem ponuja sedem sprostitvenih elementov, med drugim karbonizirano finsko savno, sproščujočo masažno kopel in ledeni slap za knajpanje. Najnovejša pridobitev je namenjena gostom, starejšim od 18 let, za zagotavljanje zasebnosti pa sprejme do šest oseb. Gostje se bodo v hotelu lahko razvajali od 21. maja dalje. Wellness sprejme do šest gostov in ponuja možnost zasebnega zakupa, namenjen pa je izključno starejšim od 18 let.

Vodja projekta Anže Čokl razloži: »Wellness je zasnovan po zgledu najnovejših potovalnih trendov, kjer se izkustvene butične namestitve tesno prepletajo z zgodbo in vrhunsko lokalno kulinariko. Glavno vodilo konceptualne zasnove so bili energetska učinkovitost, trajnost in kopica možnosti za uživanja v naravnih dobrinah, ki so v Bohinju in Triglavskem narodnem parku brezmejne. Ponosni smo, da je Sunrose 7 že prejel zlati mednarodni trajnostni certifikat Travelife in je kot okolju prijazna namestitev član Zelene sheme Slovenije

 

Vir in več informacij: Anže Čokl, vodja projekta; 051 647 272; anze@sunrose7.com

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji