Juliana Trail jeseni z novimi etapami

Objavljeno: 8.9.2020

Nazaj na novice

Juliana Trail jeseni z novimi etapami

V mesecu oktobru bodo uradno odprte štiri nove etape daljinske pohodniške poti Juliana Trail. Na voljo je mobilna aplikacija Juliana Trail.  

Juliana Trail jeseni z novimi etapami

Daljinska pohodniška pot Juliana Trail, ki se v krogu vije okoli najvišjih vrhov Julijskih Alp, bo to jesen podaljšana do Goriške. Oktobra bodoo uradno odprte 4 nove etape, ki iz Tolmina preko Kolovrata popeljejo skozi Brda do Solkana. Prvi dve novi etapi povezujeta greben Kolovrata, ki je naravna ovira med Furlansko nižino in dolino Soče. Skozi celotno pot pohodnike spremljajo ostaline iz časa soške fronte. Zadnji dve etapi potekata preko Brd, njuno stičišče pa je srednjeveška vasica Šmartno. Zadnja etapa se prek Sabotina zaključi v Solkanu. Možen je povratek z vlakom po Bohinjski progi.

Za lažjo navigacijo ob obisku pohodniške poti Juliana Trail je od avgusta dalje na voljo mobilna aplikacija Juliana Trail

Vir: Turizem Dolina Soče

 

 

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji