Novost v River Campingu Bled - spanje v drevesni krogli

Objavljeno: 31.8.2020

Nazaj na novice

Novost v River Campingu Bled - spanje v drevesni krogli

V River Campingu Bled se lahko pohvalijo z novo pridobitvijo. Mobilnim hišicam, ki so bile v letošnjem poletju dobro obiskane, so dodali še posebno drevesno hišico – Forest Globe. Hišica je primerna za romantičen oddih za pare in predstavlja nepozabno doživetje na pragu Bleda.

Novost v River Campingu Bled - spanje v drevesni krogli

Bivalno leseno visečo kroglo je izdelal dijak srednje lesarske šole Rok Hodnik, ki je zamisel razvil s svojim mentorjem Igorjem Stropnikom. Krogla je narejena iz lesenih trikotnikov, notranjost pa je opremljena s posteljo in hladilnikom. Njena posebnost je tudi v tem, da se giblje v ritmu dreves.

V River Campingu Bled, ki se nahaja ob reki Savi med Bledom in Radovljico, so prepoznali potencial in idejo podprli. Hkrati je drevesna krogla dobrodošla popestritev glamping nastanitev znotraj kampa, ki se je v prvem letu svojega delovanja dobro prijel med obiskovalci. V dobrih dveh mesecih od uradnega odprtja beležijo veliko zanimanje za bivanje v kampu, predvsem v 28 mobilnih hišicah, ki so bile večino časa polno zasedene. Tudi obeti za jesenske mesece so pozitivni. Kamp bo zaenkrat deloval vsaj do konca oktobra, v podjetju Kamp Turizem, ki je lastnik kampa, pa že razmišljajo tudi o podaljšanju sezone v zimske mesece.

Vir in foto: River Camping Bled

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Deli s prijatelji